10 Temmuz 2010 Cumartesi

Güneş tutulması sizi nasıl etkileyecek?

HABERTURK.COM astroloji danışmanı İrem Su sizin için yorumladı...

Yengeç burcunun 19 derecesinde oluşacak Tam Güneş Tutulması özellikle öncü burçlar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burç mensupları ve ardından diğer burçlar üzerinde etkilidir. Sahiplenilme, korunma duyarlılığımızı yükselten bu tutulma, sevgiyi dış dünyada aramak yerine kendi içimizde oluşturmamızı destekleyicidir. Ailemizi, ülkemizi, ülkümüzü, barış duygumuzu ancak ve ancak değerlerimize sahip çıkmakla yüreğimizde büyütüp besleyebiliriz. İnsanoğlu sevgi olgusunun ne kadar tılsımlı bir güç olduğunun farkına varırsa, sorunlarını çözebilmesi de o denli kolay olur kanaatindeyim. Yengeç burcunda oluşacak bu tutulma, karanlıklardan aydınlığa çıkabilmemiz için bize gerekli olan kuvveti sağlayıcıdır. Her zaman belirttiğim gibi, hayatımızın yıldızı biziz.

Koç

Etki süresi: Başlangıç tarihinden bir ay öncesi 13 Haziran-23 Temmuz arası
11 Temmuz günü, saat 22:40 itibariyle Yengeç burcunda meydana gelecek Yeniay ve akabindeki Tam Güneş Tutulması, aile hayatı ve eviniz arasındaki denge, yerleşim ve kariyer hayatınızla ilgili yeni gelişmeler, geleceğinizi hedefleyen son derece önemli kararlar, yaşamsal iniş ve çıkışlarınız üzerinde etkili olacaktır. Tutulmalar hangi alan ve hangi konularda olursa olsun hızlı ve çarpıcı değişimlerin işaretidir. Yengeç burcunda oluşması güvenliğinizle birebir alakalıdır. Evinizi değiştirmek, ev içinde meydana gelecek değişimler veya ev satın almak. Her zaman şunu söylemişimdir. Gezegensel oluşumlar büyük bir kuvvetin açığa çıkmasını sağlarlar. Ancak açığa çıkan bu gücü değerlendirecek kişi sizsiniz. Eğer uzun zamandır evinizle alakalı bir yenilikte bulunmak istiyorsanız, bu tarih itibariyle girişimde bulunmanız uygundur. Ancak şunu da belirtmeliyim ki, eğer plansız, hiç hesapta olmadan, üstünde düşünüp artısıyla eksisiyle tartılmayan, gücünüzü aşan bir değişimin sizin açınızdan fazlasıyla sarsıcı olacağını belirtmeliyim. Yani yüzmeyi biliyorsanız denize girmelisiniz. Yoksa boğulabilirsiniz. Eğer bu tutulma kişisel doğum haritanızda köşe noktalara ve önemli gezegenlere açı oluşturuyorsa yukarıdaki değişimlerin çok daha etkili olacağını söyleyebilirim.
Bu tutulmanın yeni başlangıçlar yapabilmenizde sizi desteklemesi dileğimle,

Boğa

Etki süresi: Başlangıç tarihinden bir ay önce yani 13 Haziran-23 Temmuz arası
11 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Yeniay ve saat 22:40 itibariyle meydana gelecek Tam Güneş Tutulması Temmuz ayının en önemli enerjilerinden biri olarak öne çıkmakta. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetlerinizden tutun da, yakın çevrenizdeki insanlar, yolculuklar, fikirleriniz, yazma ve konuşma yoluyla kendinizi ifade edişinize kadar her alanda sahiplenme, koruma ve kollama güdünüzün artışı anlamına geliyor. Benim tavsiyem tüm ilişkilerinizde öncelikle duygularınızı, ihtiyaçlarınızı, geçmişinizi gözden geçirerek ruhsal güvenliğinizi yeniden keşfetmek. Yeniay size, sahip olduklarınızın ne kadar değerli olduğunu gösterecek deneyimler yaşatabilir. Çevrenizdekilerden destek görebilir, yeni şeyler öğrenmek için harekete geçebilirsiniz. Ailenizle olan iletişiminiz düzelmeye başlar, sorunları ılımlı bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Eğitim hayatınızda yeni gelişmeler meydana gelir. Yüksek okul sınavında başarılı olabilir, okul hayatınız için yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni bir çevrede soluklanmaya başlar, kardeşlerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Bu tutulmanın yeni başlangıçlar yapabilmenizde sizi desteklemesi dileğimle,

İkizler

Etki süresi: Başlangıç tarihinden bir ay önce yani 13 Haziran-23 Temmuz arası
11 Temmuz tarihinde meydana gelecek Yeniay ve Güneş Tutulması sizlerin, parasal kazanımlarınızla alakalı her konuda rahat bir nefes almanız ve yeni gelişmeler karşısında bir rota belirlemeniz anlamındadır. Özellikle ticaretle uğraşanlar, ev, emlak ve yatırımlarla ilgilenenler, ailesi kanalıyla gelir sahibi olanlar bu tutulma sayesinde kendilerini güvende hissedebilirler. Geçmişle alakalı borçlarınız, tüm parasal konular, paylaşımlarınız, kazanç ve kayıplarınızla ilgili yeni gelişmeler meydana gelebilir. Eski başvurularınız değerlendirilir, yeni bir umut kazanabilirsiniz. Alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Karşınıza çıkacak ani fırsatlar sayesinde hiç hesapta olmayan gelirler elde edebilirsiniz. Örneğin iş görüşmelerinde arzuladığınız parayı alabilirsiniz. Ailenizden gelir elde edebilirsiniz. Kazancınızın bir kısmını kredi ödemesi için ayırabilir, yatırımda bulunabilirsiniz.
Bu tutulmanın yeni başlangıçlar yapabilmenizde sizi desteklemesi dileğimle,

Yengeç

Etki süresi: Başlangıç tarihinden bir ay önce yani 13 Haziran-23 Temmuz arası
11 Temmuz tarihinde burcunuzda oluşacak Yeniay ve Güneş Tutulması, öncelikle yeni girişimleriniz için enerjinizin son derece yüksek olduğu bir tarihtir. Aileniz ve yakınlarınız tarafından desteklenebilirsiniz. Önemli atılımlar için bu tarih biçilmiş kaftandır. Kendinizi ortaya koyma gücünüz yükselir. Hayata daha bir güvenle bakabilirsiniz. Fiziksel görünümünüzde bir değişime gidebilirsiniz. İsteklerinizi başkalarına kabul ettirebilir, haksızlıklarla mücadele edebilirsiniz. Kabuğunuzdan sıyrılarak hayata karışabilirsiniz. Fiziksel gücünüz yükseldiği için mucizeler gerçekleştirebilirsiniz. Fırsatları iyi değerlendirmeniz gereken bu oluşumda elinizi attığınız işlerde başarı kazanabilirsiniz. Evlilik kararı alabilirsiniz. İlişkinizle ilgili yanlış anlaşılmaları giderebilirsiniz. Bu tutulma, güvenlik, ailevi konular, sahiplendiğimiz, koruduğumuz değerler, yuvamızla ilgili meseleler üzerinde etkili olması muhtemeldir. Bu nedenle bu mevzulara daha hassasiyetle odaklanabilirsiniz. Bugüne dek sorunlarınızın üstünü sıvazladıysanız veya görmezden geldiyseniz doğaldır ki, bu tutulma ve etkili olduğu günlerde bu problemler kendilerini hatırlatabilirler. Yuvanız sınırları içinde eşinizle veya anne ve babanızla olan ilişkinizde ılımlı hareket etmekte fayda vardır. Tutulmaların olaylar üzerinde nedensel bir değeri yoktur. Nasıl trafikte kırmızı, sarı, yeşil ışık beklemek, durmak, geçmek işareti ise, bunlara uymak insan için hayati önem taşıyorsa, Tutulmalar da içinde bulunduğunuz duruma göre önlem almamız, beklememiz veya yerine getirebileceğimiz eylemlerin işareti olarak önemli görmeliyiz diye düşünüyorum.
Bu tutulmanın yeni başlangıçlar yapabilmenizde sizi desteklemesi dileğimle,

Aslan

Etki süresi: Başlangıç tarihinden bir ay önce yani 13 Haziran-23 Temmuz arası
11 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Yeniay ve Güneş Tutulması iç dünyanızda sizi rahatsız eden konular üzerinde etkili olacağından, hayatınızdan çıkarıp atmanız gerekenleri tespit etmeniz açısından son derece önemlidir. Sizi duygusal ve ruhsal anlamda dünyadan soyutlayan ne varsa öncelikle kendinizi keşfederek bunların üstesinden gelmelisiniz. Sağlık problemleri, gizli düşmanlıklar ve yani enerjinizi kesen herşeyin farkına varabilir ve bunlarla nasıl mücadele etmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Kendinizi tanımlamakta karmaşa yaşıyorsanız bu tutulma sizi kendi gerçeğinizle karşılaştırarak ayağa kalkıp mücadele etmeniz için itekleyecektir. Aşırı duyarlılığınızı geriye çekerek bağımlılıklarınızı sorgulamalısınız. Belki de ter dökerek bunca zaman oluşturduklarınızı bir yana koyup yeni bir şeyler elde etmek için mücadeleye girebilirsiniz. Bu tarih miladınız olsun. Kendinize yeni bir sayfadan bakmaya çalışınız. Parasal konularda başarılı olmak için ölçülü hareket etmek fakat endişeli davranmamak, ekmeğinizi kazanmak için çaba sarfetmek ancak ilişkilerinize dikkat etmek son derece önemlidir. Herşeye kusur bulmak, karşınıza çıkan fırsatları değerlendirememek anlamına gelir ki, olumsuzdur. Oysaki Güneş Tutulmasının verdiği destekle kendi kendinizi gözden geçirmeniz, durumunuzu analiz etmeniz gayet faydalıdır. Bu dönemde sanatsal el işçilikleri, sağlık ve güzelleşme konuları, tasarım çalışmaları maddi kazanç getirici olabilir.
Bu tutulmanın yeni başlangıçlar yapabilmenizde sizi desteklemesi dileğimle,

Başak

Etki süresi: Başlangıç tarihinden bir ay önce yani 13 Haziran-23 Temmuz arası
11 Temmuz tarihinde oluşacak Yeniay ve saat 22:40 itibariyle meydana gelecek Tam Güneş Tutulması, öncelikle sosyal faaliyetlerinizin canlanması adına değerlidir. Yeniay eski arkadaşlıkların yeniden gündeme gelmesini sağlayabilir. Yıllardır görmediğiniz veya küs olduğunuz bir dostunuzla yeniden karşılaşabilirsiniz. Ne zamandır düşündüğünüz eski bir planınızı düzenleyerek diğer kişilerin beğenisine sunabilirsiniz. Ailenizin rahat ve güvende olması adına yeni bir hedef tayin edebilirsiniz. Güçlü insanlarla bir şekilde tanışır, amaçlarınızı gerçekleştirme umudu kazanabilirsiniz. Sıra dışı bir iş veya proje teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Size yardımı dokunan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Sosyal hayatınız eskisine göre çok daha hareketlenir. Tanıştığınız insanların, daha sonra size yardımcı olacağını biliniz. Ev ve aileleri ilgilendiren yeni bir iş için start verebilirsiniz. Gelişmek istediğiniz her konuda bu tarihi bir başlangıç kabul ediniz ve umudunuzu içinizde yüksek tutarak girişimde bulununuz.
Bu tutulmanın yeni başlangıçlar yapabilmenizde sizi desteklemesi dileğimle,

Terazi

Etki süresi: Başlangıç tarihinden bir ay önce yani 13 Haziran-23 Temmuz arası
11 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay ve Güneş Tutulması dikkatleri üzerinize toplamanız ve toplum içinde arzuladığınız yere gelebilmek için şans yakalamanız anlamındadır. Bu tutulma sizin için mesleki bir girişimin başarıyla sonuçlanması, yeni bir başlangıç yapabilmeniz için umut ışığıdır. Aile fertleriniz ve kadınlardan gelen şansın simgesi olan bu tutulma, istediğiniz hayat yolunu çizebilmeniz açısından destekleyicidir. Toplumda saygın bir yer edinmeniz için size gerekli olan imkanları bu tarihte elde edebilirsiniz. Etkili mevkilere ulaşabilir, sesinizi duyurabilirsiniz. Hedefleriniz gözden geçirip, bundan sonra ne yapmak istiyorsanız bu tarihi kendinize bir milat kabul ederek ilerleyebilirsiniz. İtibarınız yükselebilir, insanların çevrenizde toplandığını farkedebilirsiniz. İşinizde terfi edebilir, hiç ummadığınız bir fırsatla karşılaşabilirsiniz.
Bu tutulmanın yeni başlangıçlar yapabilmenizde sizi desteklemesi dileğimle,

Akrep

Etki süresi: Başlangıç tarihinden bir ay önce yani 13 Haziran-23 Temmuz arası
11 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay ve Güneş Tutulması, başta yüksek eğitim olmak üzere, yurtdışıyla alakalı tüm işlerinizin yolunda gitmesini sağlayıcıdır. Eğer ülkenize dönmek istiyorsanız veya yurtdışına gitmek istiyorsanız, karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Mesleki uzmanlık sınavlarında başarılı olabilir kariyer planlamaları yapabilirsiniz. İşinizi büyütebilirsiniz. Kısaca hedeflerinizden ne kadar emin olursanız, cesaretlenmenizi sağlayan bu enerjiden o denli yararlanabilirsiniz. Maddi yönden ailenize destek olabilir veya onlardan destek görebilirsiniz. Ev sahibi olmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Yabancılarla yapılan işler aracılığıyla hayatınızı garanti altına almaya çalışabilirsiniz. Bilginizi, tecrübelerinizi gösterebileceğiniz imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Yaptığınız tercihler ilerisi adına size çok şey kazandırabilir. Seyahatlere çıkabilir, hatta gittiğiniz yerde yaşamaya karar verebilirsiniz.
Bu tutulmanın yeni başlangıçlar yapabilmenizde sizi desteklemesi dileğimle,

Yay

Etki süresi: Başlangıç tarihinden bir ay önce yani 13 Haziran-23 Temmuz arası
11 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda meydana gelecek Yeniay ve Güneş tutulması ortaklaşa işlerin başarıyla yürümesini sağlayıcı ve size kazanç getiricidir. Bankalarla alakalı tüm işlerinizde yardımcıdır. Kredi girişimleriniz başarıyla sonuçlanabilir. Sizi destekleyen aileniz veya diğer insanlar tarafından rahat etmeniz mümkündür. Vergiler, sigorta ve nafaka işleriniz umduğunuz şekilde gelişebilir. Eğer dikkatli, planlı ve kontrollü hareket ederseniz her türlü işin altından kolayca kalkabilirsiniz. Yurtdışına giderek yeni geçim kaynakları araştırabilirsiniz. Eşinizle, ailenizle, sevgilinizle hem maddi hem de manevi anlamda bütünlük oluşturabilirsiniz. Parasal konulardaki girişimlerinizde sizi destekleyecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Eski borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Lütfen savurganlıktan uzak durunuz.
Bu tutulmanın yeni başlangıçlar yapabilmenizde sizi desteklemesi dileğimle,

Oğlak

Etki süresi: Başlangıç tarihinden bir ay önce yani 13 Haziran-23 Temmuz arası
11 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda meydana gelecek Yeniay ve Güneş Tutulması her Oğlakta aynı etkiyi yaratmaz. Çünkü doğum haritalarımız birbirinden farklı ve yaşanan ilişkiler çeşitlilik arzeder. İlişkisi düzgün seyirde yürüyen ve evlilik yolunda ilk adımı atmaktan yana olan Oğlaklar için bu tutulma hızlandırıcıdır. Birbirlerine karşı sevgileri tam, ancak bazı sorunlar nedeniyle sıkıntı yaşayanlar için elbirliği ile problemlerin aşılması anlamında rahatlatıcıdır. Eşiniz veya iş ortaklarınızdan faydalar elde edebilmeniz anlamında etkili olduğu gibi yeni bir iş ortaklığının kurulmasında da faydası görülür. Burada önemli olan sizin iş ortaklığına ne kadar hazır olduğunuz ve işinize ne kadar sahip çıktığınızdır. Tutulmalar bir durumu bir olayı veya bir hali ortaya çıkarırlar. İlişkinizde saygı, sevgi ve güven üçlüsünü sağlam bir şekilde oturtmaya hazırsanız yardımcı olurlar. Tutulmalar bir ay, yerine göre bir yıllık bir gelişmenin işaretidir. Buna göre yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Alacak verecek, sözleşmeler, yasal konularda arzu ettiğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.
Bu tutulmanın yeni başlangıçlar yapabilmenizde sizi desteklemesi dileğimle,

Kova

Etki süresi: Başlangıç tarihinden bir ay önce yani 13 Haziran-23 Temmuz arası
11 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Yeniay ve Güneş Tutulması iç huzurunuz ve duygusal güvenliğinizi hissedebilmeniz ve deneyebilmeniz adına size sunulmuş joker kartıdır. İçgüdüsel bir çalışma isteği verir ve girişimde bulunduğunuz konularda sizi güçlendirir. Yeni bir işe girebilir veya mevcut işinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Burada dikkat edeceğiniz nokta, muhakkak kendiniz için bir planlamada bulunmanızdır. Böylece karşınıza bir fırsat çıktığından ne yönde karar vereceğinizi bilirsiniz. Ustalık geliştirmeniz gereken alanlarda staj imkanı veren bu enerji, yaz dönemi kurslarına katılma imkanı bulmanızı da sağlar. Hayatınızda nelerin gerekli nelerin gereksiz olduğunu saptayarak kendinize yeni bir düzen kurabilirsiniz. Eski olan herşeyi yenileştirmek adına size fırsat tanıyan bu Tutulma sorumluluk almaktan kaçınan veya korkan insanlar için fayda getirmez. Cesaretle ilerlemek için kendinize güven şarttır. Bu güveni size Yeniay ve Tutulma sağlayacaktır. Ancak onu doğru yönde kullanacak kişi sizsiniz.
Bu tutulmanın yeni başlangıçlar yapabilmenizde sizi desteklemesi dileğimle,

Balık

Etki süresi: Başlangıç tarihinden bir ay önce yani 13 Haziran-23 Temmuz arası
11 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda meydana gelecek Yeniay ve Güneş Tutulması öncelikle aşk hayatınızla ilgili konularda hayatınızı renklendirici, sahiplenme ve korunma hislerinizi güçlendirici ve sonrasında sosyal hayatınızı düzenleyicidir. İçe kapanan ruhunuz ve geçmişin etkisi altında yaşlanan teniniz şifa bulduğu gibi, karanlıklardan aydınlığa çıkmanın güzelliğini yaşayabilirsiniz. Bu tarihte eğer sevgilinizle, ailenizle veya çocuklarınızla sorunlarınız varsa bunların hepsini düzelebilir. Geçmişteki bir sevgili kendini yeniden size hatırlatabilir. Ailenizin desteği üzerinizde parlayabilir. Hayatın sadece para kazanmak, çabalamak olmadığını, yaşamanın ne kadar güzel ve zevkli bir şey olduğunu bu tutulma sayesinde hatırlayabilirsiniz. Aşkla coşmak ve aşkla güven kazanmak ve aşkı yeniden keşfetmek istiyorsanız Yeniay ve tutulmanın güçlü ışığını yüreğinizin içinde hissediniz. Çünkü o, bu ışığı hissedenlerin aydınlatıcısıdır.
Bu tutulmanın yeni başlangıçlar yapabilmenizde sizi desteklemesi dileğimle,
iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı
astroloji@haberturk.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder