28 Aralık 2011 Çarşamba

İkizler Burcu 2012

21 MAYIS - 21 HAZiRAN

12 Haziran'da Boğa'dan gelecek olan Jüpiter'i ağırlayacak. 16 Mayıs'tan başlayarak Ağustos başına kadar da Venüs İkizler'de. Bu dönem İkizler'in en önemli olayı olabilir. Jüpiter/Venüs beraberliği bireysel haritalerı uygun olanlar için olağanüstü olabilir.Mutluluk, sağlık ve kazançtan söz ediyorum.

Burçlar çemberinin yani zodyağın üçüncü evinde, hiçbir zaman tatmin olmayan, hoşnutsuz ama sıcak sevimli dahi İkizler burcu oturur. ikizler için değişiklik hayatın tuzu biberidir. Eğer işler ve olaylar isteği doğrultusunda gelişmiyorsa depresyona girer, birden fazla konuyla ilgilendiğinde kendisini daha rahat hisseder. ikizler insanı genelde gerilimli ve pür dikkattir. Bu da onun manevi ve ruhsal yönde rahat olmasını engeller. Bir kişiye veya bir yere bağlı olmak onun için önem taşımaz. Gezmeyi, seyahat etmeyi ve evde ufak değişiklikler yapmayı sever. Çoğu zaman maddeci olmamasına rağmen para güç ve özgürlük anlamına geldiği için çok önem verir. Çabuk düşünme ve karar verme yeteneğine sahiptir. Çevrelerindeki insanlardan çok daha değişik olduğuna inanır. Klişeleşmiş ve kalıplaşmış her şeye karşıdır, bu yüzden başı sık sık derde girer. ikizler insanı toplumsal olmaktan çok bireyseldir. Üstelik bunun asla başkaları tarafından değiştirilmesine ve eleştirilmesine tahammül edemez ve anlayış göstermez. Bilgiye açtır ve bilgi edinmek için elinden geleni yapar.
Bedenini ve zihnini sıkca dinlendirmek zorundadır, böylece kendisini daha sağlıklı hısseder. Bazı ikizler insanları doğal olumsuzdur. Bunun nedeni entellektüel gelişimini tamamlamamış olmasıdır. O zaman zayıflıklar görülebilir. Kendisini daima üstün görür ve basit oyunlar oynar. Yalancılık, sözünde durmamak, aşırı bencillik ve kendisini sürekli etrafındakı kişilerle karşılaştırma eğilimi görülür. Bunlar genelde derin dostluklar kurmakta zorlanırlar. Onlar için okuduklarının ve bildiklerinin dışında başka doğru yokmuş gibi davranmaları da ilişkilerini etkiler. Genelde birden fazla evlilik yapabilirler. Ama bu genel bır yorumdur, fakat belirtildiği gibi İkizler insanı bir kişiye bağımlı kalmaktan hoşlanmadığı için böyle bir yorum düşünülebilir. İlginç olan bu burcun insanının çocukluk ve buluğ çağında elde ettığı alışkanlıklarını değiştirmeden sürdürme çabasıdır. Duygusal yönden yüzeyseldir ve başkalarının duygularını anlamakta güçlük çeker, konuşmalarına dikkat etmelidir çünkü karşısındaki insanları kolay ve çabuk kırabilir. Ama bu burç sonuçta konuşma yeteneğinin ve zekanın burcudur, doğuştan zeki olmanın avantajını kullanır. Her işe yatkın, eğlencelidir ve hareket dolu bir yaşamı sever ama belki de daha önemlisi her yaşta genç kalabilmesidir.

2012’DE YOKSUN KALMAYIN
Kitapçılar – Kitaplar - Otomobiller – Bilgi – Kristaller – Bilgisayarlar – Satranç – Bisiklet - Kardeşler

2012’DE GİDİN
Belçika - Batı ingiltere - Aşağı Mısır - Londra

2012’DE İLGİLENİN
Yayıncılar, yayıncılık - Radyo, TV - Borsa - Hisse senetleri - Periodik olaylar ve konular - Grafoloji

2012’DE TÜKETİN
Potasyum Klorid - fıstık - ıspanak, yeşil fasulye, domates, kereviz, havuç, kuşkonmaz, portakal, şeftali, erik, armut - pirinç

2012’DE DİKKAT EDİN
Anemi - Bronşlar - Bronşit - Kandaki oksijen - Nefes almak - Hafıza kayıpları

2012’DE KAÇININ
Psikolojik sorunlar - Huzursuzluk - Trafik - Düalite veya ikilemler – Karamsarlık - Zaman zaman içe dönüklük - Olumsuzluk

2012’DE İŞ ALANLARI
İletişim – Gazetecilik - TV - Danışmanlık - Ajanslar

2012 SAYILARI :
3 ve 5

2012 KADER BAĞLARI:
Terazi, Kova

2012'DE GÜÇ KAZANMAK İÇİN:
Ekip çalışmaları

2012'DE SPORUNUZ:
Tenis, bisiklet, hava paraşütü

2012'DE SİMGE KİŞİLİĞİNİZ:
Johnny Depp

ELEMENT:
Hava

ÖZELLiĞi:
Zeka

YÖNETiCi GEZEGEN:
Merkür

METALİ:
Cıva

RENGi:
Bütün iddiasız renkler

DEĞERLi TAŞI:
Lal, Agate, Opal, Topaz

HAYVAN:
Fare, Maymun, yılan, sincap, papağan, kırlangıç

ORGAN:
Eller, Kollar, Akciğerler, Sinir Sistemi.

ÇiÇEĞi:
Nergis

SAYISI:
5

UĞURLU GÜNÜ:
Perşembe

ANAHTAR KELiMESi:
“Ben Düşünürüm, dans iki kişiyle yapılır”


2012’DE iKiZLER BURCU
 

Ocak
 
Yıl sakin başlıyor, daha sosyal olacaksınız. Sabit ilişkilerinizi kişisel kazanç için kullanmaya çalışacaksınız. Bekarsanız bir arkadaşınızla evlenebilirsiniz veya eski bir sevgilinizle yeniden ve kolaylıkla arkadaş olabilirsiniz. Eğer fonlarla, finans konularıyla ilginiz varsa bir başarı yaşayabilirsiniz, aynı etki uluslararası ilişkiler içinde olanlar ve diplomatlar için de geçerli olacak. Astro anlamda neredeyse sıfır bir ay; daha çok kültüre, ruhsal konulara ve entellektüel bilgilere yöneleceksiniz. Nisan ayı mesleği hakim, avukat, öğretmen, müzisyen, diplomat veya turizmci olanlar için daha verimli olacak. Bekar ve yanlız olanlar için de bu ayda yabancı bir ülkede ya da yabancı biriyle aşk ya da evlilik olasılığı vardır. Ay içinde evliler evliliklerinden zevk alacaklar, kalıcı ve sabit ilişkileri daha çok güçlenecek. Ekip çalışmaları önem kazanacak ve olmlu sonuçlar getirecekler. Hukuki ilişkiler ve olaylar dikkat çekici oma olumsuz değiller. Eğer kendinize olan güveniniz yetersizse eve ve evdekilere karşı aşırı sahip çıkıcı olabilirsiniz. Tembel olmayın, haraket etmelisiniz, kiloluysanız eğer bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. İş yaşamındaki başarılar çalışma ilişkilerinden etkilenecek ama yaptıklarınız takdir edilmeli. Estetik olarak zevkli, fiziksel olarak da daha rahat ortamlarda çok daha iyi çalışacaksınız. Halkla ilişkiler, sağlık veya güzellik sektörlerinde çalışanlar daha başarılı olacaklar.
 
 
Şubat
 
Ocak ayındaki etkiler aynen sürüyorlar. Ayrıca arkadaşlar ve ilişkide bulunduğunuz diğer kişilerle güçlü ve duygusal bağlar kuracaksınız. Farklı ortamlardaki arkadaşları ile duygusal bütünleşmeleriniz söz konusudur. Hayallleriniz o kadar değişken olabilir ki kesin kararlar vermek sizin için çok zor olabilir. Ay ve Venüs sert etkileşmekteler ve size de etki yolluyorlar yani başkalarıyla beraber çalışmaya eğilimli değilsiniz ve bir şeyi kabul etmeden önce kendinize ispatlamak zorundasınız. Başarıyı daha çok kendi çabalarınız sonucunda elde edeceksiniz. Ay, acımanız gereken olay ve ortamlarda daha açık kanıtlar isteyecek. Tutucu düşünceleriniz artacaktır. Fiziğiniz güçlü ve iyisiniz. Maddesel konfor, sosyal statü ve varlık arayışlarınız artacak. Evde kullanılacak gereçler alacaksınız, aslında genel olarak ayın son haftasında aileden çok sosyal olaylar ilginizi çekecek. Bazı yerlere gitmek veya ortamlara katılmak için zorlanmalardan hoşlanmayacaksınız ama genelde sakinsiniz. Buna karşın daha gururlu ya da yanına yaklaşılamaz ve kendine yeter bir havada görülebilirsiniz. Kin tutmaktan kaçının. Sözünü tutmayanlar ve tutarlı olmayanlardan daha çok nefret edip sert tepkiler vereceksiniz. İşler kötü gittiğinde kabullenmeleriniz daha zorlaşacaktır. Belirli bir olay için bilgi, haber ya da anlamayı gerektiren herşeyi toplama ve kullanma yeteneğiniz artacaktır. İhtiyaç duyduğunuz anda kolay yardım alacaksınız.
 
 
Mart
 
Ay yine sizinle, isteyerek veya istemeyerek dikkat çekeceksiniz, çünkü hep sahnede olmak istiyorsunuz. Başarılarımın değmesini arzu ediyorsunuz. Bazılarınıza evlilik yoluyla yeni ikamet yerleri görülüyor. Saygı ve tanınmak istiyorsunuz, kim istemez ki? İşinizle duygusal özleşme söz konusudur ama her İkizler için bu geçerli olmayacaktır. Ebeveynlerinizden birisi sizi şaşırtacak. Eğer varsa aile işine girmeye elverişli fırsatlar yakalayabilir veya ebeveyilerinizin işini geliştirebilirsiniz. Ay etkisinde başkalarıyla duygusal bağlantılar kolay kuracaksınız. Etkili ve hızlı bir iletişim yeteneğiniz olacaktır. Size benzer kimselerle tanışacak ve hayret edeceksiniz. Güçlüsünüz ve fiziksel canlılık gösteriyorsunuz, rekabeti seveceksiniz ama uyumlusunuz. Buna karşın bu ay tembeliğe eğilimli olabilirsiniz. Kolay sinirlenebilirsiniz ama tutkulu ve gayretli olacaksınız, ayrıca mekanik ve teknik becerileriniz normalin üstünde olacaktır.
 
 
Nisan
 
Ayın 4'ünden itibaren Venüs sizinle, Güvenlik istekleriniz artıyor. İnatçısınız, kendi yapmadığınız değişiklikleri kabul etmeniz zorlaşacak. Kolay vazgeçmiyorsunuz üstelik dayanıklılık gücünüz yüksek ve belirleyici. Tutarsız ve avam kişilere nefretiniz daha da artıyor ama ilginçtir ki sabırlısınız. Ani değişiklikler veya alışkın olmadığınız yöntemler sizi daha fazla rahatsız edecek. Kesinleşmiş avantajlara ve kesin amaçlara ihtiyacınız var. Dikkat edin daha egoistsiniz. Dokunma duyunuz güçleniyor, daha duyumsalsınız. Pragmatiksiniz ama bu etki sizi cimri yapabilir. Estetik güzellik kadar maddi değerleri de istiyor ve gözlemliyorsunuz. Doğayı ve doğal şeyleri seviyorsunuz. Realist ve materyalistsiniz. Arkadaşlıklarınızın sorunlarıyla ilgileneceksiniz. Bu tür davranışlarınız güvenceye olan ihtiyacınızdan kaynaklanıyor, kendinizi güvencede hissetmediğiniz anlarda tutarsız ve güvenilmez birisi oluyorsunuz. Kendinizi tanımak sizin için pek önemli değil ama buna önem vermek zorundasınız.
 
Merkür burcunuzda yani düşünce ve kararlarınızdan kolay vazgeçmezsiniz. Düşünce tarzınız planlı ve tutucudur ama sonuçta pratik ve yapıcıdır. Pratik uygulamalar sizin için en verimli öğrenme şekli olacaktır. Fiziksel ve zihinsel olarak daima en pratik yolu seçmelisiniz. Sosyal olaylarda uçlarda olacaksınız yani çok sessiz veya çok ateşli. Aşkta kıskanç ve sahip çıkıcısınız ancak bunu pek belli etmeyeceksiniz. Hukuk, halkla ilişkiler veya anlaşmalar bu ay gündeme gelecekler. Ani ilişkilere hazırlıklı olmalısınız. Güneş size destek veriyor, demek ki kendi değerinizin farkındasınız ayrıca başkalarının değeri ve maddi varlığı hakkında başarılı tahminler yapabileceksiniz. Bu ay beceriklisiniz. Olayların ilerlemesi zorlanabilir fakat kontrol sizde olacaktır. Bulmacalara ve gizemli şeylere ilginiz artıyor. Affedeceksiniz ama asla unutmayacaksınız. Fırsatları yakalamak için biraz daha fazla çalışmaya ve zamana ihtiyacınız var. Ancak, azimle başarıya ulaşmanız mümkün. Başkalarının finansal durumları ile ilgileneceksiniz. Bu dönemde sır saklamanız gerekecek. Sözlü iletişimde iyi ve başarılısınız.
 
 
Mayıs
 
Mayıs’da burcunuz hareketleniyor, Geçen ayın dördünde burcunuza giren Venüs bu ayın 16'sında retro yani ters harekete geçecek. Öncelikle seyahatler gündeme geliyor. Amacı olanlar ve bu yolda olanlar için yabancı bir ülkede eğitim olanakları açılıyor. Yazarlık, reklamcılık, diplomasi, adalet, antropoloji, öğretmenlik veya politika gibi konularla ilgili olanlar dikkat çekici ve kalıcı değişim ve gelişmelere açık olacaklar. Anneyseniz birden işiniz artabilir. İlgisi olanlar gizli şeylere, psikolojiye ve psişik olaylara daha çok yönelecekler. Sır saklamanız kaçınılmaz olacak. Dikkat edip etrafınızdaki bilgi kaynaklarını farketmeli ve değerlendirmelisiniz. Bazı İkizler insanları cinsel sorunlarla karşılaşabilirler. Dinsel ve sosyal olaylara ilişkin idealistik düşüncelere kapılabilirsiniz. Düşünceler ve pratik gerçekler arasında denge kurmalısınız. Yabancı bir ülkede yaşayanlar veya yabancı bir dine ait birisine aşık olanlar arasında evlilik görülebilir.
 
Sosyal olaylarda çok ateşli olmanız gerekmemeli. Bazı konuşma ve dedikodulardan nefret edeceksiniz. Bazılarınız evlilik yoluyla maddi kazanç sağlayacaklar. Venüs bu ay burcunuzda, daha flörtçü ve sosyal uzman olabilirsiniz. Çeşitli ve geniş ilişkiler ortaya çıkabilir ve ilişkilerinizi baştan düzenlemek gereğini duyabilirsiniz. Sizin için ilişki ve iletişim, fiziksel veya duygusal tatminlerimden daha önemli olacaktır. Organizasyonlarda başarılısınız. Venüs ilişkisi içinde sosyal sıkıntılarınız olacaktır ama aşk maceralarınız herşeyden üstün olabilir. Atılgan ve cesaretli olmaya eğilimlisiniz. Yine Venüs, Jüpiter’le girdiği ilişkide olumlu görünüyor. Zenginlik ve dünyevi başarı için olanaklarınız olacaktır, yeter ki farkedin ve değerlendirin. Öte yandan bu etki sizi müsrif yapabilir ve kendi isteklerinize düşkün olabilirsiniz. Sanatın birçok dalı ve özelliklele de, müzik ve tiyatro sizi daha çok etkileyecek. Genellikle kendi kendinizi haklı çıkarmaya çabalıyorsunuz. Ayın son gününde Merkür burcunuza giriyor.
 
 
Haziran

Merkür burcunuzda, Venüs ayın 28'nde düzeliyor ve görkemli Jüpiter Haziran'ın 12'sinden itibaren burcunuza giriyor ve tüm yıl sizinle beraber olacak. Bakalım bu büyük gücün etkisi altında neler yaşayacaksınız. Düşüncelerinizi anlatmaya ve bilginizi paylaşmaya ihtiyaç duyacaksınız. Dedikodulardan hoşlanacaksınız. Elinizden her iş gelecek fakat hiçbirisinde uzman olmayabilirsiniz. Değişikliklere uyumlu olmaya hazırsınızdır. Öte yandan başkalarının etkisinden kolay kırılabilirsiniz çünkü onlüron ne düşündüğünün yalnız siz farkındasınız. Bu aralar, başkalarının duymak istediklerini söylemelisiniz. Entellektüel meraklarınız artacak ama yüzeysel ve kararsız olmayın. Kıvrak zekalı ve konuşkansınız. Çok yönlüsünüz ve değişken meraklarınız var ama sabırsız olmayın. Herhangi bir şeye dikkatinizi yoğunlaştırmakta zaman zaman zorlanacaksınız. Sırlarınızı daha çok saklamak isteyeceksiniz. Mistik olaylar ve gizemler ilginizi çekecek. Çabuk düşünme ve karar verme yeteneğiniz iyi olacak.

İnsanlarla konuşmaya ve düşünce alışverişine ihtiyacınız var,böylelikle karşılaştırma eğiliminizi ve düzenleme isteklerinizi tatmin edebilirsiniz. Düşünceleriniz daha serbest olacak buna karşın bir konudan başka bir konuya çabuk sıçrayabilirsiniz ama konuşma yeteneğiniz sizin sigortanız sayılır. Eğitim sorunlarınız varsa, başkalarına hayatı zehir edebilen kaprisli birisi olacaksınız, abartmamalısınız. Aşırılağa kaçma eğiliminiz sık değişen ilgi alanlarınızdan kaynaklanıyor. Duygusal yönde yüzeysel kalmamalı ve başkalarının duygularını anlamakta güçlük çekmemelisiniz. Konuşmalarınıza dikkat edin çünkü kırıcı olabilirsiniz. Bağışlayabilirsiniz ama kin tutacaksınız. İlişkilerinizde bir şeyi kazanabilmek için diğerlerinden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz. Astrolojik zıtlaşma, ilerlemenizin, başka kişilerin elinde olduğunu anlamında, bu insanları anlamalı ve onların kuralları ile oynamalısınız, bu sizin için başarmanın yoludur. Ama unutmayın ki, aşırı istek gücünüz ve bu yöndeki taleplerinizin yoğunluğu nedeniyle zarara uğrayabilirsiniz. Başkaları için kural koymaktan hoşlanıyorsunuz ama kendi dünya görüşünüz söz konusu olduğunda agresif oluyor ve heyecanınızı kontrol etmekte zorlanıyorsunuz. Kendinizi tamamlama isteğiniz artacaktır.


Temmuz

Venüs ve Jüpiter'in yolculukları sürüyor. Bu aydan itibaren yıl sonuna kadar enerjik, güçlü ve aktif olacaksınız ama bir o kadar da sert, agresifsiniz. Yaptığınız işlerin mutlaka bir amacı olmalı, çalışmalarınızda daha elle tutulur sonuçlar ve ödüllere bekleyeceksiniz. Daha çok fiziksel rahatlık arayacak ve keyif isteyeceksiniz. Sabırlısınız, sanatsal ilgi veya becerileriniz daha yoğunlaşacak. Genel olarak fiziksel anlamda güçlü veya dayanıklısınız. Toprağa ya da bitkilere daha yöneleceksiniz daha doğrusu gerek duyacaksınız. Neşeli, sosyal ve cömertsiniz. Eğlenceli günler yaşayacaksınız, tek bir olay veya konuda değil ama genelde şanslısınız. Dikkat edin bu aylarda obur olabilirsiniz. Sahne, desinatörlük, müzik, resim veya yazı yazmakla uğraşanları ilginçe fırsatlar bekliyor. Ev ve aile yaşamında daha mutlu olacaksınız. Emlak alım satımı, iç dekorasyon, mimar veya ev içi tamiratlar gibi konularda ufak tefek ama sık sorunlar yaşayabilirsiniz. Yine bazılarınız, anneleriyle ilgili sorunlar yaşayabilirler, bu sorunlar sağlık sorunlarından çok anlaşmazlıklar şeklinde yaşanacaktır. Varolan astro konum belirli bir zaman dilimi için geçerli olacaktır, bu ilişkide, teknoloji, yönetim, yönetim geliştirme teknikleri veya daha farklı konular örneğin büyü ve astroloji gibi konularla ilgilenenler, eğer aceleci olmazlarsa uzun süreçte başarılı olup, kendilerini gereğince geliştireceklerdir. Yine bu süreçte akılcı düşünce ve çözümler üretebileceksiniz.


Ağustos

Ani olaylarda olduğunuzdan daha soğukkanlı ve sosyal olacaksınız. Yani sosyal çevreniz güçlenecek, örneğin komşularınızla daha iyi ilişkiler kuracak, toplumda daha sık yer alıp, tanınacaksınız. Özellikle çabalarınızın farkına varılacak ve destek alacaksınız. Bazı gönlü sahipsiz İkizler insanları bu süreçte, komşu kızlarıyla veya sınıf arkadaşlarıyla evlenebilirler, bazıları da iş yapabilirler. Mars uygun yerde, enerjiniz mükemmel, ev ve aile yaşamına konsantresiniz, etkileşimi iyi düzeyde yani kendinize güveniniz artıyor ama bu noktada rekabet hırsınız azalabilir. Karşı cinsle daha uyumlu ilişkiler içindesiniz. Genelde iyimsersiniz. Ama zor şeyleri yapmak sizin için kolay olmayabilir. Bu olumlu etkilerin yanısıra, Ay etkisi düşündürücü. Genelde kararlısınız eğer on şey için uğraşıyorsanız biri olacaktır, ancak bu da değecektir. Bu etki altında özellikle bu ayın ikinci yarısında, saldırgan ve bazen de kaba olabilirsiniz. Duygularınız mantığınızın üzerinde olacaktır. Tezcanlı olacaksınız. Enerjik ve gayretlisiniz ve birşeyin parçası olmakta ısrar edeceksiniz. Sıkıcı işler veya olaylar canınızı sıkacak. Entellektüel konularda meydan okuyacaksınız. Ayın ikinci yarısında başlayıp, 24 Ağustos'da sona erecek olan transit etkiler altında, işlerin üstesinden gelecek ve kararlarınıza sadık kalarak sonuca ulaşma çabasında olacaksınız ama bu yüzden sürtüşmelere ve tartışmalara girebilirsiniz, yanısıra işvereniniz, yöneticiniz veya resmi makamlar ile ilişkilerinizde zorluklar çekebilirsiniz, acele yapılan işlere dikkat edin, tekrar gözden geçirmenizde yarar olacaktır.


Eylül

Bu ayda kişisel cazibenizin ve hatta belirginleşecek olan çekingenliğinizin tüm avantajlarını kullanabilirsiniz. Kazancınız modellik, berberlik, kozmetik, moda, rehberlik, hukuk, müzik, kuyumculuk ve tasarımdan geliyorsa kazançlı çıkacaksınız. İlişkilere değer veriyorsunuz. Kendinizi inkar etmeyin, bu tutum fakirliğe ve kaynaklarınızı boşa harcamanıza neden olur. Para ile uğraşmaktan çok, sadece kısa yoldan para kazanmak için enerji ve isteğiniz olacak. Heveslerinizi çok belli etmeyin, o zaman harcanabilirler. Enerji ve canlılık bu dönemde sizin arzuladığınız bir şey olacak. Sizde hareket eksikliği paranın eksikliğinden değil, daha çok mutsuzluk kaynaklanacaktır, sözlerinizin fiziksel kanıtlarla desteklenmesini gerekiyor. Plan, düşünce ve isteklerinizi kesin uygulamak isteyeceksiniz ve başkalarından da bunu bekleyeceksiniz. Aşırı hevesler gösterebilir, saygısız ve nezaketsiz davranabilirsiniz, kendinize hakim olmanız zordur, genelde tatminsiz olabilir ve olayların kolay yönlerine kaçabilirsiniz. Kadınlarla münakaşa ve ayrılıklar görülebilir.


Ekim

Jüpiter Ekim ayının 5'inde retro harekete başlıyor, önce sağlığınız sonra kariyeriniz bakımından tedbirli olmaya başlayın. Bu ay fiziksel sağlığınız güçlü. Belki dinamik olmayabilirsiniz fakat fiziksel gücünüz var. İstenmeyen huylardan vazgeçmekte zorluk çekebilirsiniz. Statü arıyorsunuz, sizden güçlü ve zenginlerden etkileniyorsunuz. Karşı cinse arzulu ve çekicisiniz. Kişisel cazibenizin tüm avantajlarını kullanıyorsunuz. Önceki aydaki kendinizi inkar etmeyin, bu tutum fakirliğe ve kaynaklarınızı boşa harcamanıza neden olur önerisi yine geçerli. Parasal durum dengeleniyor ve böylelikle duygusal olarak güven hissediyorsunuz, güvensizlik sizi etkileyebilir. Ayın genelinde gelirleriniz değişken, artış ve azalışlar yaşayabilirsiniz, bunun nedeni dengelenme etkileridir. Ay geçtiğinde duygusal olarak kolay yaralanabilirsiniz. Kişiliğiniz değişiklikler gösterebilir. Hırsınız artacaktır. Cinsiyetiniz ne olursa olsun, kadınlara daha yakın olacak ve onlardan rehberlik bekleyeceksiniz.

Yine güçlülük, canlılık ve rekabeti hırsı görülecek. Uyumlu ama tembel olabilir, kolay sinirlenebilirsiniz. Buna karşın tutkulu ve gayretlisiniz, bu durumda başarı mümkündür fakat erişilmesi kolay değildir ve genellikle başarı kazanıldıktan sonra mutlu olmak zordur yani duygusal esneklik eksikliği vardır. Kurallara ve düzenlere bağlı kalmamaya çalışacaksınız, çalışmalarınızda sonuca ne kadar yakın olduğunuzu kavramakta zorluk çekebilir ve bu nedenle bir çok işi başarılı sonuçlara yaklaşmışken bırakabilirsiniz. Duygularınızın sizi sürükleyebileceği yanlış davranışlara engel olabilmeniz güçtür. Gerçek olmayan amaçlara yönelmemelisiniz. Düzensizlik ve dikkatsizlik en belirgin sorunlar olabilirler. Ekim’in en belirgin transitine göre, başkalarına kendi isteklerinizi kabul ettirmek eğilimindesiniz, yönetme isteğiniz yoğun bir şekilde ortaya çıkacak, gayretle ekip çalışmasına yöneleceksiniz, sonuçta başarıyı zorlama düşünce ve saplantınız yoğundur.


Kasım
 
Kasım ayı ilginç. Öncelikle size ilgi gösteren birine çabuk aşık olabilirsiniz. İnsanları elinizde tutmak için korkutabilirsiniz veya böyle bir durumun kurbanı olabilirsiniz. Evlilik, evliyseniz eşle ilgili sorunlar, müzik, moda veya kuyumculuk, halkla ilişkiler, güzellik veya hukuk gibi konular gündeme gelecektir. Bazı durumlarda kendinizi saklamaya çalışabilirsiniz. Aktiviteleriniz çoğunlukla farkedilmeyecektir. Gizli olay ve konulur ilginizi çekecek. Bilinçaltı ve rüyalar da öyle. Aldatılabilir veya kandırılabilirsiniz. Gerçek olmayan istekler veya heveslere başınızı ağrıtabilir. Herşeyi yönetmek isteyeceksiniz ama sorumluluklardan çekiniyorsunuz. Abartılı zevk, eğlenmek ve aşırı davranışlarınız çevrenizdekileri üzecektir. Olumsuz olayları kabul etmekte zorlanmamalısınız. Yasalar canınızı sıkabilir ve bir bedel ödemek zorunda kalabilirsiniz. Acele size hata yaptırabilir. Başkalarının paraları size kazanç getirebilir ama borsadan uzak durun. Aşırı hırslı ve doğruluktan uzaklaşmak size zarar verecektir. Ortaklık ve eş seçiminde dikkatli olmalısınız. Fazla düşünmeden ve iyi organize olmadan yeni atılımlara girmemelisiniz. Mizah anlayışınız bazı durumlarda patavatsızlıkla sonuçlanabilir. Hırslısınız ama bir işi bitirmeyi başkasına bırakmamalısınız. Her zaman şanslı olmayacaksınız ama sezgilerinizi dinlerseniz daha yararlı sonuçlar gelecektir. Tıp, eczacılık, denizcilik, din veya sanatla ilgiliyseniz başarı kazanabilirsiniz.
 
 
Aralık
 
Aralık’da yerinizde duramayacaksınız belki de bu 2012'den kurtulmanın sevinci. Bukalemun gibi her şeye adapte olabileceksiniz. Kişiliğiniz ve fiziksel görünüşünüz başkalarına, zaman zaman ters gelecektir. Bazen başkalarının duymak istediklerini söylemelisiniz. Bilinçli veya bilinçsiz başkalarının huylarını taklit etmeyin. İlgili görünürken duygusal bağlara yönelebilirsiniz. Bu ay evlenmeler zor olabilir. Çevreye karşı huzursuz olup, yanlış kararlar verebilirsiniz. Genelde sabırlısınız ve büyük zorlukları halledebilecek gücünüz var, bu dönemde bol bol tecrübe edineceksiniz, yaşlı kişilerle birlikte olabilir ve iyi iletişim kurabilirsiniz. ASC transitinde kısa ama heyecanlı olaylar yaşayacaksınız, çok dikkat edin yaşamsal olmayacak bir kaza ve yaralanma tehlikesi geçirebilir veya beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz hatta tehditler edilebilirsiniz ve ayın son beş günde sinirsel gerginliğinizden kaynaklanan sert davranışlarda bulunabilirsiniz.
 
 
Ata NİRUN - Hürriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder