19 Aralık 2012 Çarşamba

2013'te İkizler Burcunu Neler Bekliyor?


İkizler burcunu yeni yılda neler bekliyor? İş ve aşk hayatlarında neler olacak? Kelebek Astroloji Yazarı Niobe'nin kaleminden...

Şanslar ve maddi fırsatlar

2013 yılına şans gezegeni Jüpiter’in koruması altında başlıyorsunuz. Geleceğinizi ilgilendiren fikirler, şanslar ve fırsatlar, haziran ayının son haftasına kadar sizinle olmaya devam edecek.

Yılın ilk yarısında kariyerinizi ilerletmek ya da ilişkilerinizi geliştirmek için attığınız tohumlar, ikinci yarısında meyve vermeye başlıyor.

Başarınızı şekillendirecek şey, ekstra gayretleriniz ve çalışmalarınız olacak.

Bu yıl özellikle Merkür’ün geri gideceği tarihlerde iş hayatınızda yaşanacak aksilikler, size bu konuda nelerin düzeltilmesi ve tamamlanması gerektiğini göstererek mükemmelliğe ulaşmanıza, gelirlerinizi artırmanıza, güç elde etmenize yardım edecek.

Son yıllarda çocuklarınız ya da aşk hayatınız nedeniyle çeşitli sıkıntılar yaşadınız, kendinizi engellenmiş hissettiniz veya bu konularda ek sorumluluklar edindiniz.

Şu an da 6. evinizde bulunan Satürn, iş hayatınızda verdiğiniz hizmetleri zorlaştırıp, engeller çıkararak sizi daha fazla çalışmaya itiyor.

Ancak yılın ilk yarısında Jüpiter’in varlığı sizi işten soğutmak yerine daha iyisini yapmak veya bulmak yönünde teşvik ediyor.

Dolayısıyla 25 Haziran’a kadar durmadan ve yılmadan çalışmak lazım.

25 Haziran sonrasında ise maddi şanslar ve fırsatlarla donatılıyorsunuz. (Birkaç tarihe dikkat etmek kaydıyla tabii!)

Mayıs ayının son haftasında boğucu ya da rutin ilişkilerden sıkılıp romantik kaçamaklar yapabilirsiniz.

Evli değilseniz, ilişkiniz sizin onayınızı bekliyor olabilir veya daha endişe verici konular su üstüne çıkabilir.

Diğer taraftan hayalle gerçeğin birbirine karışabileceği bu hafta, aslında gerçeklerden kaçmak için bir illüzyona sığınmanız anlamına geliyor. Ancak macera sert bir hamleyle kendinize gelmeniz şeklinde sonuçlanacağa benziyor.

Dolayısıyla riskli hareketlerden veya ilişkiniz varsa, sert cümleler kurmaktan, ani kararlar almaktan kaçınmanız gereken günlerde olacaksınız. Aksi takdirde ilişkileriniz zayıflayabilir, hatta sonlanabilir.

Neyse ki Aralık 2013’ün ikinci haftasından itibaren ve 2014’ün ilk aylarında aşk hayatınız umut verici ve rahatlatıcı etkilerle yumuşuyor ve hayattan bol miktarda keyif alan burçlardan oluyorsunuz.

28 Mayıs civarı bulunan pembe aşklar, “yaşam boyu garantisi var” izlenimi verebilir, ancak yakın sürede ayaklarınız yere basmaya başlayacaktır. Hesapları buna göre yapmakta fayda var.

Plüton sizi ilişkilerde daha derin bağlar kurmaya ve görünenin ardındakini fark etmeye zorlayarak, her tür ilişkinizde (iş, özel, aile vb) tümüyle kendinizi adayabileceklerinizi seçmeye zorluyor.

İş değişikliği gündeme gelebilir

25 Nisan ve 3 Kasım civarındaki tarihlerde iş hayatınızda zorluklarla veya engellerle karşılaşabilir, üst pozisyondaki kişilerle fikir ayrılığı yaşayabilir, sektörün ihtiyaçlarınıza hitap etmediğini düşünebilirsiniz.

İşinizi seviyorsanız, eksik yönlerinizi gidererek sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Ancak böyle bir durum söz konusu değilse, bir iş veya görev değişikliği gündeme gelebilir.

Kendinizi işinize adamanız gereken günler. İş değiştirmek zor olmayacaktır.

25 Haziran’dan sonra Yengeç burcuna geçecek olan Jüpiter, size maddi şanslar getirmeye başlıyor. Ancak bu durum şansınıza güvenip parayı çarçur etmek veya riskli yatırımlar yapmak anlamına gelmiyor.

Özellikle Merkür’ün para evinizde gerileyeceği 20 Haziran-20 Temmuz döneminde anlamsız harcamalardan uzak durmalı, paranızı güvenli yerlerde tutmalısınız.

Temmuz ve ağustos aylarında yeni bir iş bulabilir veya gelirlerinizi artırmanıza yardım edecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Ancak 21 Ağustos civarında aklınıza gelen fikirleri uygulama sevdasına düşerseniz, gereksiz riskler almamanız gerektiğini unutmayın ve çok iyi araştırın lütfen!

Sağlığınızı ihmal etmeyin

25 Nisan ve 3 Kasım civarında, işin yanı sıra sağlık başlığı altında ele alınabilecek konular da (sizin ya da yakınlarınızın sağlığı) dikkat gerektiriyor.

Sağlığınıza dikkat etmemeniz durumunda, kondisyon kaybedebilir veya yorgun hissedebilirsiniz.

Spora ve diyete bu tarih öncesinde dikkat etmeye çalışmak, olası şikayetleri başlamadan bertaraf edebilir.

2014 yılına kadar sağlığınızı ve her alanda güvenliğinizi ön planda tutmalısınız. 3 Kasım civarı işteki zorluklar ek sorumluluklar getirebilir ve yorucu olabilir.

22 Ağustos sonrası ihmal etmiş olduğunuz eviniz ve ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir.

Ağustosun son günlerinde yanlış anlaşılmalar veya yanlış hareketler ilişkilere zarar verse de, açık yüreklilikle hareket etmeniz her şeyin tekrar yoluna girmesini sağlayacaktır.

Ağustos ve eylül ayları, gayrimenkulle ilgili işleri yola sokmak için de uygun görünüyor. Maddi riskler almayın 20 Mayıs ve 1 Kasım tarihlerinde yeni düşünce sistemleri ve felsefeler yönünde ilerleyebilir, diğerlerinin görüşlerini acımasızca eleştirerek sabit fikirli bir tipleme çizebilirsiniz, dikkat!

22 Mart ve 20 Nisan tarihlerinde de fikir çatışmaları ya da seyahat planlarında oluşabilecek aksiliklere dikkat edilmesi gerekiyor.

10 Mayıs civarındaki güneş tutulması, kontrolü zor olayları, endişeleri, hoşnutsuzlukları veya karanlık tarafınızı su üstüne çıkarabilir.

Hayatınızın hoşuna gitmeyen taraflarının farkına varabilir ve önemli değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Maddi riskler almamakta fayda var.

18 Ekim ve 1 Kasım civarında, bir arkadaşınızın ya da partnerinizin yardımınıza ihtiyacı olabilir. Partnerinizin maddi durumu veya arkadaşlarınızla finansal ilişkilerinizin sıklıkla gündeme gelebileceği bir yıldasınız.

Arkadaşlarınızla parasal ilişkilerinizde artış olabilir ve partnerinizin maddi durumundaki değişimler sizi de etkileyebilir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder