19 Aralık 2013 Perşembe

2014'te İkizler Burcu'nu neler bekliyor?

Toplum içindeki konumunuzu bir üst seviyeye taşımak istediğiniz yıldasınız.

Neptün’ün yanıltıcı etkilerine rağmen, emin adımlarla ilerlemeyi sürdüreceksiniz. İletişim yeteneklerinizi (yazmak, çizmek, konuşmak, sosyal medyayı ve medyayı kullanmak vb) aklınızı ve bilginizi en iyi şekilde kullanabileceğiniz bir yıla giriyorsunuz. (17 Temmuz sonrası.)
Sizi başarı elde etmeye çalıştığınız konularda engelleyeceğini, yavaşlatacağını veya rahatsız edeceğini düşündüğünüz şeyleri hayatınızdan çıkartabilirsiniz. Farklı alanlara ilgi duyabilir ve sadece bu alana odaklanmak isteyebilirsiniz. İdealist davranabileceğiniz, çocuksu havanızı üzerinizden atacağınız bu süreci en iyi şekilde kullanmayı başarabilirsiniz.
Aşk hayatı ikinci planda
Yıla talepkâr kişiler ve ilişkilerle başlıyorsunuz. Bazı ilişkilerinizi gözden geçirebilir ve ilişkilerin hiç de kolay veya romantik olmayan taraflarını görmeye başlayabilirsiniz. İlişkiyi ihmal etme kaynaklı sorunlar söz konusu olabilir. Mart ayının başından mayıs ayının üçüncü haftasına kadar aşk hayatınızda sizi farklı olaylar bekliyor olabilir.
Romantik konular farklı şekilde ilerleyebilir. Şaşırtıcı teklifler umulan sonuçları getirmeyebilir ya da kendinizi daha objektif şekilde inceleyerek, başkalarının gözüyle bakmaya başlayabilirsiniz. Bu durum iş hayatınızda veya özel yaşamınızda kendinizi daha doğru şekilde sunmanızı ve önemli pozisyondaki kişilerin takdirini kazanmanızı sağlayabilir.
Bu süreç, eski yeteneklerinizi geliştirerek yeniden kullanabileceğiniz bir döneme de işaret ediyor. Seyahatler esnasında (ağustos ayı ağırlıklı!) aşk hayatınız yenilikler vaat ediyor. Nisan ayının ortalarında ise, mevcut aşk hayatınız bir engelle karşılaşabilir ya da bu tarihlerde yaratıcılık gerektiren işlerde kendinizi aşabilirsiniz! Her ne olursa olsun aşk hayatınızı ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren bir konuya odaklanmanız gerekebilir. 13 Temmuz civarı da aynı etkiler gündemde!
15 Mayıs civarında beklenmedik romantik fırsatlar gündeme gelebilir ya da yepyeni sanatsal projeler söz konusu olabilir. 23 Haziran-18 Temmuz, eylül sonu ve 23 Ekim aralığı ve kasım ayının üçüncü haftasından itibaren 10 Aralık’a kadar aşk hayatınız ve ikili ilişkileriniz olumlu şekilde ön planda.
Kasım sonu ve Aralık 17 aralığında ilişkilerde iletişim hızlanıyor. Farklı fikirler masaya yatırılıyor ve uyumlu ilişkiler kurulabilmesi için her iki tarafın birbirini dinlemek için zaman ayırması gerekiyor.
Sağlık ve iş
28-29 Nisan ve 23-24 Ekim civarı iş hayatınızda değişiklikler ve ek sorumluluklara bağlı yorgunluklar ya da ufak tefek sağlık sorunları kendini gösterebilir. İş çevrenizde ya da koşullarınızda değişim söz konusu olabilir. Kötü alışkanlıkları bırakmak için güzel bir dönem.
Sosyal yaşamınız canlanıyor
8 Ekim civarı sosyal açıdan güzel bir tarih. Sosyal yaşamınız yenileniyor ve canlanıyor.
Arkadaşlarınızın veya ortaklarınızın sizden beklentilerinin arttığı bir yıldasınız. Bu uğurda harcamalar yapmanız gerekebilir veya arkadaşlarınızla maddi konularda normalin üzeri diyaloglar içine girebilirsiniz ya da bir arkadaşınız sizden önemli bir yardım talebinde bulunabilir.
Maddi şanslar ve fırsatlar
Bolluk ve şans gezegeni Jüpiter, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da temmuz ayının son haftasına kadar, maddi konularda size fırsatlar yaratmaya ve parasal şanslar getirmeye devam ediyor. Dolayısıyla bu tarihe kadar işinize odaklanmanız gerekli.
Gelirlerinizi artırmak için şanslı aylardasınız, (31 Ocak–20 Nisan civarı hariç, dikkat!) çok iyi değerlendirilmeli! Parantez içinde belirttiğim tarihler ise, ortaklık gerektiren konularda risk, baskı veya yanıltıcı etkiler içeriyor. Maddi açıdan bolluk vaat eden bir yıl! Elinize geçen parayı en iyi şekilde değerlendirmelisiniz!
17 Temmuz’a kadar banka hesabınızı büyütmenin veya ihtiyacınız olan kredi ve finansmanı bulmanın türlü yollarını bulabilirsiniz. Attığınız adımların uzun vadeli olmasına önem verin. Bazı İkizler burçları kendi işlerini kurabilirler, detaylara önem vermek ve fazla açılmamak kaydıyla başarılı olabilirler. Haziranın ikinci haftasından temmuz ayının birinci haftasına kadar da, gelir akışının, dengesinin, maddi içerikli anlaşmaların, finansal planların, kaynak kullanımlarının ve yatırımların gözden geçirilmesi, ufak tefek yanlışlıklara veya aksiliklere karşı tedbir alınması gerekebilir.
Şubat ayı içerisinde kariyerinizi ya da toplum içindeki duruşunuzu, bazı tercihlerinizi veya yaptığınız işleri gözden geçirebilir gerekli yerlerde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.
Not: Yükselen burcunuzun yıllık yorumunu da okumalısınız.

Nibe - Hürriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder