22 Aralık 2010 Çarşamba

2011 yılında İkizler burcunu neler bekliyor

Değişimi seviyorsunuz. Yaşamda kaybettiğiniz her şeyi bu özelliğinize borçlusunuz. Birçok aşklar yitirdiniz.. Bazılarınız yaşamı hep farklı olgulardan algıladı. Çevresel kalıplardan sıkıldınız ve durmadan savaştınız. Hep derdiniz vardı. Sizi dinleyen çok azdı. Sıkıntılarınızı içinizde biriktirirken, dudaklarınızdan gülümsemeler hiç eksik olmadı. Artık paranızın değerini biliyorsunuz.
Borç vermemeyi öğrendiniz. Aşk rüzgarları esmeye devam edecek, hem bu yıl daha da kuvvetli olacak. Kasırga misali aşklar sizi bekliyor. Beklediğiniz heyecanlara teslim olmama savaşı vereceksiniz. Kayıplarınızı düşünecek zamanınız yok ve karşınıza çıkacak fırsatlar karşısında bocalayacaksınız. Gözünüzü korkutmak istemiyoruz ama, ani değişimlere hazır olun. Gerçekten hoş bir yıl sizi bekliyor.
GENEL DURUM
3 Ocakta Venüs’ten olumlu etkiler alıyorsunuz. Özellikle, derin dostluklar ve özel arkadaşlıklar için ilginç bir dönem, Duygularınızda yoğunluk hakim olacak. Yıl boyunca 5. evinizdeki Satürn; size ilişkileriniz konusunda aile ilişkileriniz, çocuklarınız konusunda olumlu etkiler verecek açılarda bulunuyor. Seviyorsanız, sevginize sahip çıkmalı ve onun hatalarını gözünüzde büyütmemelisiniz. Çünkü yaşamda kusursuz bir insan olmayacağını artık öğreniyorsunuz. Geçmiş yıllarda Satürn; size çok şeyler öğretti ve öğretmeye de devam ediyor.
Mart-ayında mutlu bir aşk hayatı sizi bekliyor. Özellikle sizi sevindirecek duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Yalnız yaşayan İkizler, sizi heyecanlandıracak kişilerle tanışabilirsiniz. Partneri olanlar ise, mevcut ilişkilerinde romantik günler yaşayacaklar. Sorunlarınızı fazla büyütmeyin ve kendinizi aşkın kollarına bırakın. Tanışacağınız kişiler sayesinde yeni ortamlarda bulunacak ve çevresel koşullarınızı değiştireceksiniz. Bu arkadaş grupları içinde ilginç teklifleri olan kişileri tanıyacaksınız.
Nisan ayı içinde aşk yaşamınızda olumlu gelişmeler var. Sosyal kişiliğiniz güçlenen özgüveni ile ortaya çıkacak ve bazı aktivitelerde beklemediğiniz tanışmalar olacak. Belli ilişkisi olanlar ise; Ayın 21inden sonra daha bir ayrıntıcı olacaklar, eleştirel bir şekilde olaylara yaklaşacaklar. Bu durum, partnerinizle aranızda küçük sorunlar çıkmasına neden olabilir. Duygusal konularda açık birşekilde yapacağınız hatalardan dolayı kimseyi sorumlu tutmaya hakkınız olmadığı bilmelisiniz.
Mayıs ayında yeni tanışacağınız kişilerden etkilenme şansınız çok yüksek. Çevrenizde daima beğenilen bir kişi olduğunuz için, alternatiflerin bol olmasından dolayı kişisel kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Karşı tarafa sürekli bir duygusal sorumluluk yüklüyorsunuz. İkili ilişkilerinin bozulma nedenlerinden biri bu özelliğiniz. Bazı olumsuz yönlerinizi görmek için elinize geçecek fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekiyor..Kendinizi irdeleme konusunda yeterli vaktiniz olacaktır.
Haziran ayı, çalışmalarınızda alışık olmadığınız şekilde hırslı olacak ve yakın çevrenizden ummadığınız yardımlar alacaksınız.Geçmişte yaşadığınız zorluklarla başa çıkmayı öğreniyor ve güçlükler karşısında önlemlerinizi pratik bir şekilde alıyorsunuz artık. Arkadaşlıklarınızın seviyesini değerlendireceksiniz. Sosyal çevrenizde direk sizinle ilgisi olmasa da, ağır tartışmalar meydana gelecek. Bu hareketli ortamlar aşk yaşamınızda karışıklıklar yaşamanıza neden olabilir. Daha sonra siz, olayları daha objektif ve mantık çerçevesinde değerlendirmeye başlayacaksınız.
Temmuz ayında aşk konusunda dikkatli olmalı ve geçici duyguların size vereceği küçük aşk dalgalarından kendinizi korumalısınız. Çünkü, cazip görüntünüzle kendinizi bu tür olayların içinde bulacaksınız. Rutin düzeninizi bozabilecek aşklara yelken açmamalısınız.
Ağustos her bakımdan ilginç bir ay. Arzuladığınız hamleler konusunda istediğiniz cesareti verecek ve henüz ulaşamadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma şansını sunacaktır.
Ay boyunca para konusunda odaklaşacak, azimli ve kararlı davranışlarınız sayesinde yeni fikirlerinizi yaşama geçireceksiniz. Konfor duygularınızın ortaya çıkmasıyla harcamalarınızda aşırıya kaçacaksınız. Gereksiz alışverişlerden uzak kalmalısınız.
Eylül ayı, Araştırmacı yönünüzü körükleyen aktiviteler içinde bulunurken, detaylar üzerinde yoğunlaşarak başarıyı yakalayacaksınız. İsteklerinizi enerjinizle donatmayı biliyor, uyumlu bir kombinasyon yaratabiliyorsunuz. Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır takınarak, sosyal yaşantınızda farklı konumlar elde edecek, dayatmacı bir tavır sergileyeceksiniz. Bu dönem çevrenizden beklemediğiniz avantajlar elde edebilirsiniz.
Ekim’de duygularınız oldukça derin seyrediyor. Sözleriniz kırıcı ve baskıcı olabilir fakat, siz taviz vermeyen tavırlarınızla kendinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Yaratıcı kişilerle birlikte olacak ve sizi destekleyen güçlü konumdaki kişilerin arkadaşlığını tercih edeceksiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını biliyor ve bu algılama gücüne dayanarak çevrenizdeki kişileri etkilemekten hoşlanıyorsunuz. İkna kabiliyetinizi sosyal aktivitelerinizde rahatlıkla kullanacağınız bir ay yaşayacaksınız.
Kasım’da; İş çevrenizde başlayan dostluklar ve aşklar daha da pekişecek. Fiziksel, mantıksal, ve ruhsal açıdan güçlü olmak istediğiniz bu dönemde, bazı sabit düşünceleriniz yüzünden aşırıya kaçabilirsiniz. Bu nedenle; güçlü arzularınızı kontrol etmekte yarar var. “Keskin sirke küpüne zarardır” sözünü unutmamalısınız. Tüm duyguların yoğun yaşandığı bir ay olacak .Yılın en hareketli günleri sizi bekliyor. Birçok arkadaşınızın sorunlarını çözecek ve onlara yardımcı olacaksınız. İş arayan arkadaşlarınıza gerekli müdahaleleri yapacak, görev alanlarınızı farklı alanlara kaydıracaksınız. Tüm bunları yaparken, kat ettiğiniz yolun ne kadar büyük olduğunu dinlenme molalarında fark edebilirsiniz.
Yılın son ayı Aralık’ta duygusal ilişkileriniz ve iş birliklerinizin yoğunluğu geçen aydan bu yana temposunu arttırarak devam etmektedir. Eşinizle yoğun duygu alış-verişi içinde olmanız; yeni ve kökten kararları gündeme getirebilir. Sosyal statünüz artıyor. Oldukça dikkat çekici olduğunuz bir aydasınız. Anlamlı ve iğneleyici sözlerinizle partnerinizi ve çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Yaşam pencerenize açılan bütün güzelliklere önem vereceksiniz.
AŞK HAYATINIZ VE YENİ ÇEVRELER GÜNDEMDE

Çoğunuz geçen yılları; kalıplaşmış uğraşılar ve çevre şartları nedeniyle kilitlenmiş bir şekilde geçirdiniz. 2011 23 Ocak’tan sonra değişiklikler başlıyor.. Uranüs’ün Koç Burcuna geçmesiyle değişimler hızlanmaya başladı. Bu değişikler kariyerinizde dinamik ve heyecanlı olaylara neden olacak. Beklemediğiniz konumlara geleceksiniz. Çevreniz sizi yeni oluşumlara doğru götürecek. Artık kendinizi daha iyi hissediyorsunuz ve bu 2011 yılında da devam edecek. 2011 yılında Jüpiter; yılın büyük bir kısmında 11. evinizde kalacak. Yıl boyunca son derece eğlenceli ve zevkli günler geçireceksiniz. Yaşamın böyle güzel taraflarını çoktan hak ettiniz. Bebek isteyen İkizler için uygun bir yıl olacak. Şanslı dönemlerini yaşayacaklar. Bu yıl uzun süredir beklediğiniz çevrelere gireceksiniz. Temmuz’a kadar para konularında nasıl davranacağınız konusunda uğraş vereceksiniz. Bütün yönlerinizle çok meşgul eden olayların yoğun geçen sürecinden sonra; sizi daha az sınırlayan bir dönemin içine gireceksiniz. Şubat ‘tan sonra eğitim, seyahat ve manevi aktivitelerle ilgili son derece ilginç gelişmeler yaşayacaksınız. Aşk, çocuklar ve eğlenceli ortamlar yaşantınızda yer alırken, daha sonra sağlık ve çalışma alanlarınızı kapsayan konular gündeme gelecek.
AŞK VE SOSYAL İLİŞKİLER

2011 Yılında Aşk ve İş yaşamı çok aktif ve mutlu geçecek. Aşk Gezegeniniz Jüpiter; yılın büyük bir bölümünde, Koç burcunda de yer alacak. Bu yıl aşk yaşantınız canlanıyor. Hislerinizde coşku ve heyecan eksik olmayacak. Bu etkiler, gerçekten hoş, eğlenceli ve romantizm dolu olacaktır. Yalınız yaşayan İkizler için, beklemedikleri anda karşılarına aşk fırsatları çıkacaktır. Evliler muhtemelen bu yıl çocuk sahibi olabilirler. Aşk gezegeninizin, haritanızda on birinci evinizde olması, kararsızlığa düşmenize de neden olabilir. Çünkü öyle çok fırsatlarla karşılaşacaksınız ki, hangisini seçeceğiniz konusunda, isabetli karar veremeyeceksiniz. Haritanızda beşinci evinizin güçlü olması yüzünden, cinsel isteklerinizde artışlar olabilir. Hareketli sosyal çevre ve toplantılar, bazılarınız için ikinci evlilik nedeni olacaktır. Bir çok konuda değişik tecrübeler yaşayacak ve stratejik olarak rotasını çizemediğiniz kesin olmayan güzel ilişkiler yaşayacaksınız.
Bu kadar eğlenceli ve romantik sahneler karşısında, bekar olan İkizler; evlilik konusuna pek ciddi bakmayacaklar.
PARA VE BAŞARI
İş konumunda bir çoğunuzun iyi olan dönemi, 2011 yılında da devam edecek. Fakat, bazı konularında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu sıkıntılar; paranızı nerede ve nasıl daha iyi değerlendireceğiniz konusunda olacaktır. Son iki yıl içinde gereksiz ve düşüncesizce attığınız finans koşullarınızın bedelini olumsuz bir şekilde ödediniz.
Aslında, birçok tecrübe kazandınız. Size zarar verecek maddi konulardaki gelişmelere ve gereksiz masraflara neden olan alışkanlıklarınıza karşı, daha bilinçli bakmanızı ve önlemler almanızı sağladı.
Eğer çabalarınız çevrenizin yararına olursa, para zaten kendiliğinden gelecektir. Bir çok İkizler insanı, geçmiş tecrübelerden akıllıca dersler almış olarak, yaşam engellerine karşı uygun olacak önlemleri alacaklardır.. Artık bir daha geçirdiğiniz bu deneyimler ve sıkıntılar olmayacak. Borçlanmalara karşı daha tedbirli davranacaksınız.
Parasal konularda çektiğiniz sıkıntılar, iş hayatınızda daha sağlam adımlar atmanızı getirecektir. Finans konularında yaşadığınız badireler, iş konusunda yeni ufuklar açacak.
Uranüs, 11. evinizde iken sık sık çevre değişiklikleri gündeme gelebilir. İş konularıyla ilgili yeni eğitim fırsatları doğabilir. Yine bu konuyla ilgili seyahatler gündemde olabilir.

AİLE VE EV YAŞAMI

Bu yıl ev ve aile yaşamınızda ani olabilecek değişimler söz konusu. Çünkü, Uranüs; uzun vadeli olarak haritanızın tepe evinizde bulunmaktaydı..
Bu durum iş hayatınızda ani ve önemli değişikliklere neden oldu.. Bu da, dolaylı olarak; siz istemeseniz de, aile ve ev yaşamınızı etkilendi.. İş hayatınızdaki zorlayıcı etkiler, aile ilişkilerinizi askıya almanıza neden oldu. Bu yıl bulunduğunuz iş yaşamı iyi olmasına rağmen, özendiğiniz dış dünya koşulları sizi değişikliklere zorlayacak.
Özgürlükleriniz uğruna birçok şeye boş verip, dış görünüşünüzü ön plana alacaksınız. Ağustos ve Eylül aylarında, aile ve eve ait konular önem kazanacak.. Bu anlamda, eviniz için güzel eşyalar alabilirsiniz. Aile bireyleri ve çevresi ile toplanarak, hoş saatler geçirebileceğiniz anlar olacak. Çevrelerini genişletecekler. Aile ve aile içi üyeleri bu yıl çok başarılı.
Kardeşleriniz kendi sorumluluklarını yüklenebilecekler ve daha sıkı çalışacaklar. Yalnız işleri daha durgun olabilir.
Sağlık gezegeniniz Plüton Oğlak burcunda ilerliyor. Enerjinizi dikkatli kullanmak zorundasınız. Vücudunuzun verdiği küçük alarmlara karşı dikkatli olun. Abartılmış konularla kendiniz yıpratmayın. Bu nedenle, cinsel organlarınıza dikkat etmeli, seks yaşamınızda aşırılığa gitmemelisiniz. Karaciğerinizi yormayın. Ayaklarınıza masaj yaptırın.
Aşk ve sağlık konusunda etkileşim daha da artacak. Bu olay, sağlığınıza olumsuz yansıyabilir. Ayrıca, sağlık konularında manevi enerjileri kontrol etmeye yönelik, mistik öğretilere karşı ilginiz artıyor. Plüton, aynı zaman da fizik ötesi konularında gezegenidir.
Onun sizin sağlık evinize hareketi ile bu konularla ilgili çalışmaları da beraberinde getirecek., Ekim, Kasım, Aralık aylarında, sağlığınızla ilgili bu tür enerji kontrol yöntemlerinde aktif olacaksınız.

ÖZ DENETİM VE KENDİNİ YARGILAMA

Sizinle ilgili olsun, olmasın; her konuda bilgi sahibi olmak istersiniz. Kozmik evrende önemli bir transit gerçekleşiyor. Uranüs artık Koç burcuna geçiyor.. Hangi konuda olursa olsun; kısıtlanacağınız bir ortamda mutlu olamazsınız, motivasyonunuz düşer.
Fakat, burada farklı bir olaya şahit olacaksınız. Satürn’ün bu hareketi; size yaşam amaçları doğrultusunda, hangi nedenin, hangi sonuçlara neden olması gerektiği konusunda yeni bir felsefi bakış açısı kazandırarak, daha derin düşünmenizi sağlayacak bir fırsat olacak. İkizler, hareketli yapılarından dolayı, genellikle boş yere kendilerini yorarlar.
Oysa şimdi bir konuya odaklaşmayı öğreneceksiniz. Aşk konularında sizin kadar konuşan yoktur. Bu konuyu da kontrol altına alacaksınız. Gerekli yerlerde konuşmayı prensip haline getirmelisiniz.
Filiz Erkol - Sabah
İkizlere hem aşk hem de ayrılık var!
takvim.com.tr / 22.12.2010 10:58 SAKLAMBAÇA+ A-GönderYazdırPaylaş:
Sabah netgooglefacebookdiggtwitteryahoomixxstumbleupondeliciousmyspacefriendfeedgoogle buzzlinkedinxing
Diğer Haberler6 yıl sürdü
Türkiye'ye Hollywood çıkarması
Güzel mi zayıf mı?
En güzel 50 Rus kızı
Eriyip bitiyor
önceki habersonraki haberÇabuk düşünüp hızlı karar veren İkizler bu yıl bu özelliklerini yok ederek daha fazla dikkatli olmalılar. Çünkü şansınız değişken bir yıla giriyor. İlginç ve bir o kadar karmaşık yıl sizleri bekliyor. Öncelikle harcamalarınızı kısıtlamaya özen göstermelisiniz. Eski rutin hareketli günlerinizi ön plana çıkarabilir böylece kendinizi mutlu etmenin yolunu bulmuş olacaksınız. Sözleriniz öylesine ilginç ve dikkat çekici ki bu durum sizlerin şirin ve hoş görünmesini sağlıyor. Ama yılın yedinci ayından itibaren biraz durgun günlere gerebilirsiniz. Kafanızı karıştıracak konularla fazla meşgul olmayın bu durum size stres yaratabilir. Her zamanki gibi haklı olduğunuzu kanıtlamak adına dostlarınızla sert görüşmeler sağlayacak ve sonra üzülen taraf siz olacaksınız.

KÜNYESİ
ÖZ YÖNETİCİSİ: Merkür
ANLAMI: Çift yönlü düşünceye sahiptirler.
ZODYAK EVİ: Üçüncü ev
ELEMENTİ: Hava
GURUBU: Pozitif, eğlence, erkeği temsil eden, sanatsal
TÜRÜ: Değişken
BİYOLOJİK ETKİLERİ: Sinir sistemi, omuzlar, eller
UĞURLU SAYISI: 3, 5, 9
UĞURLU TAŞI: Akik, inci
UĞURLU MADENİ: Civa
KARŞIT BURCU: Yay
ÖZELLİĞİ: Çok yönlü ve güler yüzlüsünüz. Bir o kadar meraklı olup her konunun gizemini çözmeye çalışanlarsınız.
UĞURLU RENGİ: Gri, mavi
İDEALLERİ: Ününe ün katmak, sürekli neşeli ortamda bulunmak.
UYGUN PARTNERİ: Aslan, Terazi, İkizler...

2011 SAĞLIK
2011 yılı içinde kol ve bacaklarınızda alerjik reaksiyonlar olabilir. Bu sizlerin çok fazla spora merak salmanızdan kaynaklanacak... Her şeyin fazlasının zarar olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Yılın ilk iki ayında soğuk algınlığı yaygın şekilde görülebilir. Bunun için sinirli ve huzursuz olup kendinizle kavga eder hale gelebilirsiniz. Bol sıvı tüketerek, c vitamini meyve kürleri içerek bu sorununuzu çözmek elinizde. Sinir sisteminizi güçlendirecek rezene ve andız otu çaylarınızı da başucunuzda bulundurmayı ihmal etmeyin. Kendinize özen gösterip sağlıklı günler elinizde.

2011 PARA&İŞ
Hareketlilik gerektiren çeşitli konularla ilgilenip bir o konuya bir bu konuya atlayıp hiç birinin sonunu getiremiyorsunuz. Büyük başarılar elde etmeniz mümkün ama sebat etmelisiniz. İnsan ilişkileriniz de başarılı ama liderlik tutkunuz ön planda görünüyor. 2011 yılında yenileneceğiniz bir gerçek. Yeni fikir ve gelişmeleri yakından takip edeceksiniz.
Maddi yatırımlarınızda uzun plan yapmaktan hoşlanmıyor, bir an önce olsun istiyorsunuz yılın beşinci ayında bu durum söz konusu olduğunda dikkatli davranmanız önerilir.

2011 AŞK
Sizin çift düşünceye sahip bir karakter olduğunuzu karşı cins hiç bir zaman unutmamalı. İlk bakışta hayranlık duyan kişileri yanıltmak sizin elinizde. Bakımlı ve hoş görüntünüz karşısında size karşı cinsin aşk ve sevgi beslememesi mümkün olmayacak. Ancak uzun ilişkilerde canınız sıkılabilir ve terk etme arayışlarına da girebilirsiniz. 2011 yılı sizlere hem aşk, hem ayrılıklar vaat ediyor. İlişkilerde ki suç elbette tek taraflı değil ama fazlası sizden yana görünüyor. Kimi zaman sert dille uyarı yapmanız partnerinizi çileden çıkaracaktır. Evli olan ikizler ise ikili ilişkilerinden dolayı başları derde girebilir. Elbet bu durum tüm ikizler için geçerli değil. Burcunun ikinci evinde doğan İkizler 3-10 haziran arası doğanlar daha dikkatli olmalılar.
Problemlerinizi kıskançlık yaparak daha fazla perişan hale sokmamanız önerilir. Sadık ve iyi bir eş olduğunuzu sevginizle ve saygınızla kanıtlamalısınız.
Takvim

1 yorum:

  1. ikizler burcu için böyle bir blogla bu kadar bilgiyi bir araya toplaman çok güzel olmuş...

    YanıtlaSil