21 Aralık 2010 Salı

İkizler'in her konu için B planı mevcuttur.

Astroloğunuz diyor ki; "Sinir krizi geçirmeyi bir tarafa bırakın"
Merkür yay burcuna geriliyor. Yani sinir krizi geçirmeye ara verip, kendinizi şımartmaya başlayacaksınız. İştahınız da artacak. Abartmadıktan sonra bir problem yok
.

İKİZLER
Evet, Merkür yine hareket halinde; herkesin hayatını karmaşık hale getirerek planları bozuyor. Neyse ki sizinkini değil! Olaylara çok çabuk adapte olabiliyor ve ‘cool’ tavrınızı koruyorsunuz. Her konu için B planınız mevcut. Kariyer konusunda zorluklar yaşasanız da, üstesinden geleceksiniz. Ölüm korkunuzu da saymazsak, gayet iyi durumdasınız.

KOÇ
Her şeyden uzaklaşmak istiyorsunuz. Kendinize biraz zaman ayırarak rahatlamak istediğinizde, çevrenizdekilerin kapınızda bitmesi sizi sinir ediyor. Üzülmeyin, bu hafta Güneş Yay’dan çıkarak Oğlak burcuna giriyor. Tüm dertleriniz yok olacak ve ruh haliniz hızla düzelecek.

BOĞA
Boğalar insan ilişkilerinde başarılıdır, ancak arada bir onlar bile karşısındakilerle anlaşmakta zorlanır.Bu zamana kadar çevrenizdekileri idare etmek konusunda mükemmel iş çıkardınız. Ama Güneş dokuzuncu evinize ilerlerken, bazı sorularla karşılaşacaksınız. Ahlaki konularda sorunlar varsa, mutlaka halledin.

YENGEÇ
Sabahtan akşama kadar kendinizi işe boğup, günlük rutin hayatınıza devam etmeye çalışsanız da, içten içe yeni bir ilişkiye başlamaya ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz. Fiziksel ve ruhsal olarak birine bağlanmanızın zamanı geldi. Partner olarak kimi seçeceğiniz konusuna sonra değineceğiz.

ASLAN
Aslanlar, diğerlerine göre çok daha yaratıcıdır. Her zaman parti havasında, sıcak kanlı ve eğlencelilerdir. Güneş beşinci evinizden altıncıya geçiş yaparken bu coşma haline son vermeniz gerekecek. Sizin gibi asil insanların bile çalışması gerekiyor ne yazık ki! İşinizle ilgilenin.

BAŞAK
İlişkileriniz hakkında o kadar çok kafayı bozdunuz ki, tüm dünyanın içinde olduğu ekonomik darboğazı bile hissedemiyorsunuz. Herkese karşı cömert ve müşfik davranıyorsunuz ama bu çok da gerekli değil. Sizi gerçekten sevenler, onlara para saçmasanız da yanınızda olacaktır.

TERAZİ
Gezme, tozmaya olan düşkünlüğünüz bu aralar azaldı. Hatta gerçekten ev kuşuna dönüştünüz. Eskiye kıyasla çok daha sakin ve dinginsiniz. Evinizle ilgilemeye devam edeceksiniz. Kendinizi mutfakta döktürürken bile bulabilirsiniz!

AKREP
Bazı Akrepler son zamanlarda gece hayatından başını kaldıramaz hale geldi. Aslında bu onların şehvete ve aşka olan açlığını bilip, bunların üzerine oynayanların suçu. Ama bu aralar daha sakin takılmakta fayda var, yoksa para suyunu çekecek.

YAY
Son aylarda ruhsal olarak çok sıkıntı yaşadınız. Tabii mutlu olduğunuz zamanlar da var, ama genelde daralmış haldeydiniz. Bu duruma kafa yormak yerine önümüzdeki birkaç hafta enerjinizi işe yoğunlaştırın. Başarıya ulaşacaksınız. Bu arada para işleriyle de ilgilenmeniz gerekecek.

OĞLAK
Her ne kadar haytalık yapmak isteseniz de, içinizdeki bir ses işinizin başına dönmeniz gerektiğini söylüyor. Bu duruma sinir oluyorsunuz ama yapacak bir şey yok. Sizin yapınız böyle. Kendinizi olduğunuz gibi kabul edin. Ayrıca işin iyi tarafı, bu kadar çalışkan olduğunuz için başarılısınız.

KOVA
Güneş on birinci evinizdenn on ikinciye geçerken, önünüzdeki dört hafta sosyal hayatınızda değişikliklerin olacağını fark edeceksiniz. Son dönemde yeni insanlarla tanışıyor, arkadaşlarınızla vakit geçiriyor, eğlence için planlar yapıyordunuz. Şimdi sakinleşecek ve kendi içinize kapanacaksınız.

BALIK
İş hayatınızdaki karmaşa sizi deli ediyor. Ama şunu unutmayın ki en iyi ve yaratıcı işler, böyle çılgın ortamlarda çıkar. Yine de birkaç günlüğüne bu karambolden uzaklaşmak isteyeceksiniz. Kafanızı işten kaldırın ve arzularınız üzerine yoğunlaşın. İhtiraslar da uğraş gerektirir.

MIchael LutIn
25 yıldır Vanity Fair dergisinin astroloji sayfalarını hazırlayan Michael Lutin, Vogue ve American Way gibi dergilere de yazı yazıyor. Dünyanın en isabetli astrologlarından biri olan Lutin, pek çok üniversitede konuk eğitmenlik yapıyor. Ünlü astroloğun‘Mutluluğun Astrolojisi’ ve ‘Yükselen Çocukluk’ adlı çok satan iki kitabı var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder