1 Ocak 2013 Salı

2013'de İkizler Burcu'nda Neler Olacak?

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Fırsatlar varken, paranızı daha iyi değerlendirin

2013’e genel bakış

Bu yıl 26 Haziran’a kadar burcunuzda kalacak olan Jüpiter kişisel yeteneklerinizi daha ileri götürebileceğiniz, kendinize olan güveninizi tazeleyebileceğiniz yepyeni imkanlara işaret etmekte. Jüpiter’in ancak 12 yılda bir gelen bu transitini en iyi şekilde değerlendirebilmeniz için boş oturmamalı ve önünüze gelen fırsatları değerlendirmeye bakmalısınız. Jüpiter her açıdan zenginleşmeyi ve büyümeyi anlatır ve yılın ilk yarısında kişisel önceliklerinizi, önem verdiğiniz projelerinizi somut hale getirebilmek için büyük fırsatlara sahipsiniz. Gerek iş hayatında, gerekse eğitim ya da medya alanında ortaya çıkan yeni gelişmelere karşı aktif durumda kalmalısınız. Jüpiter sayesinde ufuklarınızı genişletebilir, size yardımı dokunacak kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Aynı zamanda içerisinde yabancıların olduğu konular, yolculuklar, eğitsel imkanlar gündeminizi çok daha hareketli kılmakta.

Yılın ikinci yarısında da Jüpiter özellikle parasal alanda desteğini devam ettirecek. 26 Haziran’dan sonra Yengeç burcuna ilerleyecek olan Jüpiter sayesinde evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularda, birikimlerinizi daha verimli alanlara yatırabilir ve nakit durumunuzu, finansal imkanlarınızı zenginleştirebilirsiniz. Bu sayede kişisel yeteneklerinizi harekete geçirerek, sahip olduğunuz kazanç kapasitesini büyütmeniz hiç de şaşırtıcı olmayacak.

Satürn de işe ait konulara önemli bir vurgu yapmakta. Burcunuzla doğrudan ilgili olmasa da Satürn, 2015’e kadar özellikle iş ortamında, çalışma hayatında önemli sorumluluklar içerisinde olduğunuzu ve bunu daha çok bir çıraklık gibi görmek, çok çalışmak gerektiğini anlatmakta. Bu dönemde çalışma hayatınızda yükler artarken, kendinize, bedeninize önem vermeyi unutmamalısınız. Artan yükler artan gerginlikler anlamına geliyor.

Neptün ise Balık burcunda ilerlerken, burcunuzla stresli bir açı oluşturmakta. Neptün kişiyi hayallere ve hareketsizliğe sürükleyebilen, dağıtıcı bir güçtür. Uzun bir dönem Balık burcunda kalacak olan bu gezegen aslında kişiliğinize daha büyük bir anlayış, yumuşama ve kabullenme getirmekte. Ancak özellikle 22-27 Mayıs doğumlu olan İkizler Neptün’ün kare açısı altında kalırken, bu dönemde amaçları yönünde, iş hayatında önemli kararsızlıklar ve yönsüzlükler yaşayabilir. Neptün etkisi altında net düşünemeyebilirsiniz. Kafanızda pek çok düşünce ve hedef olabilir, çok güçlü ilhamlar da alabilirsiniz. Bununla birlikte, bunları somut hale getirebilecek kararlılığı göstermek son derece zordur. Neptün sizden teslim olmanızı, kendinizi akışa bırakmanızı istiyor. Bu enerjiyi olumlu yönde kullanarak kendinizi ruhsal yönden çok iyi geliştirebilirsiniz ancak yine de gerçeklerden kopmamak gerekir. Bugünlerde doğanlar aynı zamanda iş hayatında otorite figürleri ile olan ilişkilerinde ya da babaları ile olan konularda çözülemeler, dağılmalar, belirsizlikler yaşayabilirler. Uzun dönemde etkin olan bu gezegenin getirdiği yumuşamayı ve kabullenmeyi, kendinizi kurban etmeden kullanmaya bakmalısınız. Doğal olarak bu süreçte fedakarlıklar önemli bir gündem olarak karşınıza çıkabilir. Yapabileceğiniz fedakarlıklar sayesinde kendinizden çok başkalarına yardımcı olabilir, hatta kollektif konularla, sosyal uğraşlarla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Neptün transiti altında eski ve katı yönlerinizi eritmekte, yerine daha anlayışlı bir benlik kurmaya çalışmaktasınız. Kuşkusuz bu durum genel olarak kariyer yönünüzde ve sorumluluklarınızda önemli dağılmalara yol açabilir.

Bu yıl 25 Mayıs – 3 Haziran doğumlu İkizler ise Uranüs’ün canladıran ve yenileyen etkisi altında kalıyorlar. Uranüs hayatımıza ani değişiklikler getirerek bizi özgürleştiren, hayatımızı ileri götüren bir güçtür. Etkisi altında hayata daha meraklı ve yenileyici bir gözle bakabiliriz. Özellikle bu günlerde doğanlar hayatlarına katabilecekleri yeniliklerle, değişik sürprizlerle hem kendi yaratıcılıklarını daha orijinal hale getirebilirler hem de sosyal alanda daha aktif ve gelecek yönünde de daha umutlu bir tutum edinebilirler. Kendinizi daha özgür ve yenilikçi bulabileceğiniz bir dönemdesiniz.

İş, para ve kariyer olanakları

2013 yılına girerken hayatınızın en öncelikli alanlarının başında çalışma hayatınız, iş koşullarınız, ortamınız ve iş arkadaşlarınızla birlikte üstlenmekte olduğunuz sorumluluklarınız olduğunu söyleyebiliriz. 2012 yılının Ekim ayından itibaren Akrep burcuna geçen Satürn iş yükünüzü artırarak sizi yormaya başladı. Satürn’ün bu transiti iş hayatıyla ilgili sorunları, ağır üş yükünü veya tam tersi işsizliği de anlatabilir. Eğer sizi tatmin etmeyen, memnun olmadığınız bir işte çalışıyorsanız, bu transit etkisinde işyerinizle bağlarınızı koparabilirsiniz. Eğer çalıştığınız işte ilerlemeyi hedefliyorsanız, Satürn’ü gereken ciddiyeti ve çalışma disiplini oluşturmak yönünde kullanabilirsiniz. Satürn’ün etkisi yavaşlatıcı ve daha fazla sorumluluk yükleyici şekilde hissedebilirsiniz. Ancak kontrollü, sabırlı ve ciddiyetle görevlerinize odaklanmalısınız. Bu transit çoğu zaman sağlık konularını da önemsemeniz gerektiğini hatırlatır. İhmal ettiğiniz kontrolleriniz varsa mutlaka gündeminize almalısınız.
Jüpiter’in 2013 yılının Haziran ayına kadar burcunuzdaki transitine devam etmesi tüm İkizler ve yükselen İkizler için keyifli ve şanslı imkânları getirmeye devam edecektir. 2012 yılının yaz aylarından itibaren başladığınız işler, yakaladığınız fırsatlar sayesinde önümüzdeki yılların da uğraşlarını belirliyorsunuz. Yılın ikinci yarısında Jüpiter’in Yengeç burcuna geçmesi sizi maddi alanda olumlu etkileyecektir. Yeteneklerinizi değerlendirerek kazançlarınızı yükseltme imkânları elde edeceğiniz bu dönemi mutlaka doğru değerlendirmelisiniz. Kazançlarınız artacaktır ancak doğru yatırımlar yapmaya yönelmezseniz, harcamalarınız da paralel olarak artabilir.

Neptün’ün geçen yıldan itibaren Balık burcunda başladığı transitinin etkisini bu yıl İkizler burcunun 23 – 26 Mayıs arasında doğmuş olan kişiler ve yükselen burcu İkizler olanlar daha yoğun hissedecekler. Neptün etkisini anlamak pek kolay olmayabilir. Çözülme, dağılma, hayal kurma, hedeflerde bulanıklaşma, kararsızlık ve yönsüzlük hislerinizin çoğalması nedeniyle önünüzü net bir şekilde görmekte zorlanabilirsiniz. Kariyer konularında, iş hayatınızla ilgili hedeflerinizde karar almakta ve uygulamakta zayıf kalabilirsiniz. Aklınız dağılabilir, değişik düşüncelerin etkisine kolayca kapılabilirsiniz.  Neptün şaşırtıcı ve hayallere daldıran bir güçtür. Bu gezegen etkisiyle kişi harekete geçmekte veya olaylara müdahale etmekte zorlanabilir. Bu nedenle mantıklı ve akılcı yaklaşımlar içinde hareket etmeye gayret etmelisiniz. Ancak hayal gücünü kullanan ve yaratıcı alanlarda çalışan İkizler kişileri açından yaratıcılık, hassasiyet ve ruhsal konularla ilgili olan Neptün transiti son derece uyarıcı ve etkileyici olabilir.

Ortak finansal alanda transitine devam eden Plüton transiti 2013 yılında da sizi başkalarıyla birlikte yaptığınız yatırımlarda, kredi veya borçlarla ilgili konularda etkiliyor. Sigorta, bankacılık veya yatırım yönetimiyle ilgili bir alanda çalışıyorsanız parasal kaynakları daha iyi değerlendirmek amacıyla yoğun bir çalışma temposu içine girmiş olabilirsiniz. Satürn’ün de iş ortamınıza ciddiyet ve daralma getiren etkisiyle işleri istediğiniz gibi yoluna koymakta zorlanacağınız dönemler olabilir. Ortaklı işlerde zaman zaman baskı altına girdiğinizi hissedebilirsiniz.
2 Şubat – 12 Mart arasında kariyer konularına ve iş hayatınıza daha fazla odaklanmak zorunda kalabilirsiniz. 31 Mayıs – 13 Temmuz arasında da Mars burcunuzdan geçerken enerjiniz yükselecektir. Daha verimli, hırslı ve atak olabilirsiniz.
3 - 27 Haziran arasında Venüs etkisiyle gelirinizde artış başlıyor. 27 Haziran sonrasında gelecek yıl ortasında kadar Jüpiter’in de etkisiyle kazançlarınız gözle görülür seviyede yükselebilir. Yeter ki karşınıza gelen fırsatları doğru şekilde değerlendirin ve gelir-gider dengenizi koruyun.
11 Eylül – 7 Ekim arasında çalışma ortamınızda daha yumuşak ve rahat ilerleyen koşullar içinde olabilirsiniz.

Aşk, evlilik ve ilişkiler

Geçen yılın ortasından itibaren burcunuzda ilerlemeye başlayan şans gezegeni Jüpiter 2013 yılının ortasında kadar hayatınızı her bakımdan canlandırmaya devam ediyor. Bütün ikili ilişkilerinizde ve karşınıza çıkan kişilerle olan paylaşımlarınızda olumlu etkiler altındasınız. Bu etkiyi Haziran ayında doğmuş olan İkizler burcundan olan kişiler daha yoğun hissedebilir. Önceki yıllarda aşk hayatına, keyif ve zevklerinize ait alanlarda daha yüzeysel yaklaşımlar içinde olmanıza rağmen; son iyi yıldır Satürn etkisiyle edindiğiniz tecrübeler sizi bu konularda olgunlaştırdı. Artık ilişkilerinizde daha sorumlu ve mantıklı yaklaşımlar içinde olmalısınız.
Kişisel ilişkilerinizde en fazla dikkat etmeniz gereken nokta Balık burcunda ilerleyen Neptün’ün burcunuza yapmakta olduğu şaşırtan, dağılmaya ve akıl karışıklığına sebep olan transit etkisi olacaktır. Özellikle 23 – 26 Mayıs arasında doğmuş olan İkizler’in net seçimler yapamama, yanlış insanlara çekilme, gerçekleri tüm çıplaklığıyla görememe durumları söz konusu olabilir.
Uranüs etkisi altında sosyal hayatınız ve arkadaş ilişkileriniz de hareketli ve keyifli bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Ani başlayan veya birden sonlanan arkadaşlıklar olabilir. Yeni grup çalışmaları ve organizasyonlar içinde yer almak hayatınıza heyecan katabilir.
Aşk gezegeni Venüs bu yıl belirli dönemlerde burcunuzla uyumlu açılar kurarken, aşkta çok daha mutlu olabilirsiniz. Bu dönemler şöyle:
2 – 26 Şubat arasında seyahatler, yurtdışı bağlantılı konular ve akademik çalışmalar bakımında olumlu bir dönem olacaktır.
22 Mart – 15 Nisan arasında sosyal hayatınız hareketlenebilir, arkadaşlıklar ve grupla paylaşımlarınız pozitif etki altında olacaktır.
9 Mayıs – 3 Haziran arasında karşınıza çıkan kişiler size mutluluk verebilir, yeni beraberlikler ve tanışmalar söz konusu olabilir.
27 Haziran – 22 Temmuz arasında yakın çevrenizle keyifli paylaşımlar içine girebilirsiniz. 16 Ağustos – 11 Eylül arasında da Venüs etkisiyle aşk hayatınızda güzel etkiler deneyimleyebilirsiniz.
21 Aralık sonrasında aşk ve keyifler gezegeni Venüs Retro hareketine başlayacaktır. 2014 yılının Ocak ayı sonuna kadar birlikte hareket ettiğiniz kişilerle olan finansal bağlantılarınızda birtakım aksaklıklar yaşanabilir.

Sağlık

2013 yılının Haziran ayına kadar olan bölümünde Jüpiter’in burcunuzda ilerleyecek olması beden sağlığınız için koruyucu olacaktır. Keyiflere düşkünlük veya hareketsizlikten kaynaklanabilecek kilo artışınız olabilir. Ancak Akrep burcunda ilerleyen transit Satürn Ekim 2012’den itibaren sağlık konularında sizi daha ciddi yaklaşımlar içinde olma yönünde etkilemeye başlamış durumda. Diş, kemikler, iskelet sistemi ve üreme organlarıyla ilgili konularında ortaya çıkabilecek şikâyetlerinizde ihmalkâr davranmamalısınız.
Neptün’ün sert açısı 2013 yılında 23 – 26 Mayıs günlerinde doğmuş olan İkizler üzerinde etkisini göstermeye başladı. Kendileri ve yükselen burcu İkizler olan kişiler ilaç kullanımlarına, dalgınlık veya sakarlıktan kaynaklanabilecek sağlık sorunlarına dikkat etmeliler. 2013 yılında bedensel sağlığınıza ve bağışıklık gücünüzü yüksek tutmaya öncelik vermelisiniz. Neptün etkisi söz konusu olduğunda alkol, ilaçlar ve kimyasallar çok daha dikkatli kullanılmalıdır. Psikolojik olarak ise ruh halinizin dalgalanmaması ve depresyona girmemek için fiziksel açıdan kendinizi daha canlı tutacak aktivitelere yönelebilirsiniz.
31 Mayıs – 13 Temmuz arasında Mars etkisiyle daha enerjik ve gergin olabilirsiniz. Sürat ve risk içeren aktivitelerde dikkatli olmalısınız.

Merkür geri giderken nelere dikkat etmeli?

Merkür bu yıl içinde 23 Şubat - 17 Mart; 26 Haziran - 20 Temmuz ve 21 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında 3 kere geri hareket yapacak. Merkür’ün su elementlerinde geri hareket yapacağı bu dönemlerde birtakım gecikmeler, aksaklıklar, sıkışmalar ve tekrarlar gündeme gelebilir. Merkür geri giderken yapılan işlerin tekrar yapılması gerekebilir.
23 Şubat ile 17 Mart arasındaki yılın ilk geri hareketi kariyer, mesleki bağlantılar ve toplumsal statünüzle ilgili konularda birtakım aksaklıklar yaşamanıza sebep olabilir. Bu dönemde üstlerinizle ilişkilerinizde özellikle dalgınlıktan sebeplerden kaynaklanan kayıplar, yanlışlıklar sizi zor durumda bırakabilir. İletişimlerinizde daha mantıklı, akılcı ve sorumlu yaklaşımlar içinde olmaya çalışmanız gerekiyor.
26 Haziran - 20 Temmuz arasında maddi alanda ve parayla ilgili konularda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kazançlarınızla, elinize geçmesini beklediğiniz parayla veya harcamalarınızla ilgili aksaklıklar olabilir.
21 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasındaki yılın son Merkür retrosunda çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınızla paylaşımlarınızda problemler ortaya çıkabilir. Hizmet verdiğiniz veya aldığınız konularla ilgili yazılı ve sözel iletişimsel sorunlar sizi uğraştırabilir. Merkür retrolarında ciddi çalışmalar içinde olmalı, ayrıntıları tekrar gözden geçirmeli ve iyi bir plan eşliğinde hareket etmelisiniz.

Yükselen burcunuza göre 2013

Yükselen burcunuzu öğrenmek için tıklayınız.


İkizler

Yükselen Koç Haziran’a kadar yakın çevreniz ve kişisel yaklaşımlarınızda enerjinizin yüksek olacağı bir süreçtesiniz. Eğitsel ve iletişimsel alanda karşınıza fırsatlar gelebilir. Plüton transiti 2008’den beri iş ve kariyer alanınıza getirdiği mücadelelerle sizi daha güçlü kılarken, artık bu sürece alışmış durumdasınız. Satürn de Akrep burcuna geçmesiyle özellikle ortak finansal alanda daha ciddi ve sorumlu davranmanız gerektiğine dikkat çekiyor. Karşınıza gelen ani fırsatları ilişkiler ekseninde değişken koşulları gündeme getirebilir.

Yükselen Boğa Haziran 2013’e kadar olan dönemde yeteneklerinizi maddi kazanca çevirme imkânına sahip olacaksınız. Kazançlarınız yükselirken, harcamalarınızı da kontrol etmeye çalışmalısınız. Satürn Akrep’te ilerlerken sizi evlilik ve ciddi ilişkilerinizle ilgili paylaşımlarınızda çeşitli testlerden geçirebilir. Ortaklıkların söz konusu olduğu alanlarda sorumlu ve dikkatli hareket etmeniz gerekiyor. Yılın ikinci yarısında kısa seyahatlere çıkabilir; iletişimsel ve eğitsel konularda büyük ilerleme elde edebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı konularda Plüton sizi güçlü kılacak desteğini vermeye devam ediyor.

Yükselen İkizler Burcunuzda ilerleyen Jüpiter sayesinde 2013 Haziran ayına kadar şans sizin yanınızdan ayrılmayacak gibi görünüyor. Çevresel koşullar, karşınıza gelen kişiler veya ilişkiler aracılığı ile birçok fırsatla karşılaşamaya devam ediyorsunuz. Bu fırsatlar, güzel iletişimler büyümenizi ve gelişmenizi sağlayacaktır. Satürn transiti sebebiyle artık iş hayatına daha ciddi bir şekilde odaklanmak zorundasınız. Neptün’ün de kariyerinizi etkilemeye başlayan transitinin getireceği akıl karışıklıkları mesleki alanda yanılgılara düşmenize neden olabilir. Haziran sonrasında yeteneklerinizi değerlendirmek ve kazançlarınızı artırmak için önünüze gelecek fırsatları mutlaka yakalayın.

Yükselen Yengeç Plüton karşıtlığı sebebiyle özellikle ilişkiler alanında zorlanıyor olabilirsiniz. Şans gezegeni Jüpiter Haziran sonrasında Yengeç burcuna geçtiğinde rahatlamaya başlayacaksınız. Akrep burcunda ilerleyen Satürn sizin aşk hayatınızda, keyif aldığınız konularda ve çocuklarla ilgili alanda daha fazla sorumluluk üstlenmenizi istiyor. Bu konularda bazı testlerden geçebilirsiniz. Korumacı ve hassas yaklaşımlarınızı daha kontrollü bir şekilde ortaya koymalısınız. Kariyer alanında ani gelişmeler olabilir, bunları pozitif yönde değerlendirebilirseniz avantaja çevirebilirsiniz.

Yükselen Aslan Jüpiter yılın ilk yarısında sosyal yaşantınızı olumlu etkiliyor. Organizasyonel çalışmalar, grup faaliyetleri size kazanç getirebilir. Neptün'ün ortak finans konularındaki etkisi sizi maddi alanda ve yatırımlarınızda kafa karışıklığına sürükleyebilir. Satürn’ün Akrep burcunda ilerlemesi nedeniyle ev, yuva, aile ve büyüklerle ilgili temaları önemsemeniz ve gelişen durumlara daha ciddiyetle yaklaşmanız gerekebilir. Çalışma hayatınızda hissettiğiniz değiştiren ve dönüştüren baskı sebebiyle sağlığınıza da özen göstermeniz iyi olacaktır.

Yükselen Başak 2013 yılının Haziran ayına kadar iş, kariyer ve toplumsal alanda basarîli olmak için şans gezegeni Jüpiter'in getireceği fırsatları mutlaka olumlu yönde değerlendirmelisiniz. Yılın ikinci yarısında başlattığınız girişimleri sosyal ortamlara yaymak için organizasyonel çalışmalar içine girebilirsiniz. Satürn'ün Akrep burcundaki transiti sizden iletişimsel ve eğitsel konularda daha ciddi yaklaşımlar geliştirmenizi istiyor. İlişkiler alanında kafanızı karıştıran durumlar sebebiyle ortaklık veya evlilik alanında bazı çözülmeler yaşanabilir.

Yükselen Terazi Satürn’ün Akrep burcuna geçmesi sizi maddi konularda daralma ve sıkışma yaşayabileceğiniz 2 yıllık bir sürece soktu. Bu süreçte yeteneklerinizi değerlendirirken daha sorumlu ve ciddi yaklaşımlar içinde sabırlı olmalısınız. Haziran ayına kadar yurtdışı ve yabancılarla ilgili alanda yapacağınız girişimler sayesinde, yılın ikinci yarısında kariyer alanında büyük başarı elde edebilirsiniz. Uranüs ortaklıklar ve evlilik alanında değişken koşulları gündeme getirmeye devam ederken; iş hayatınızda ve çalışma koşullarınızda Neptün transitinin getireceği dalgınlık ve yanılgılara dikkat etmelisiniz.

Yükselen Akrep Yükselen burcunuzda ilerleyen Satürn size daha ciddi ve sağlam ilişkiler kurmanız yönünde bazı kısıtlamalar getirebilir. Üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirmek durumundasınız. Ortak finansal alanda yılın ilk yarısında çok şanslısınız; banka, sigorta, kredi ve miras gibi işleriniz kolayca hallolabilir. Çalışma ortamınızdaki ani değişiklikleri doğru değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz.

Yükselen Yay Bu yılın ilk yarısında ilişkiler alanında çok şanslısınız. Evlilik kararı alabilir, yeni bir ortaklık içine girebilirsiniz. Haziran sonrasında eşiniz veya ortaklarınızla birlikte hareket ettiğiniz finansal konularda kazançlarınızı çoğaltabileceğiniz fırsatlar önünüze çıkacaktır. Kontrolünüz dışında gelişen bazı olaylar size can sıkıntısı yaratabilir. Gidişata müdahil olamayabilirsiniz. Ailevi konularda aklınızı karıştıran olaylar veya fedakârlık yapmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz.  Aşk hayatınızı dengede tutmak pek kolay olmayabilir. Ani başlayan veya sonlanan aşklara hazır olun.

Yükselen Oğlak Plüton etkisi altında 2008’den bu yana hayatınızda köklü değişiklikler yaşıyorsunuz. Özellikle ilişkiler ekseninde güç çekişmeleri sizi yorabilir. Haziran’a kadar Jüpiter etkisinde çalışma hayatınızda birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Haziran sonasında ise ortaklıklar, evlilik ve ikili paylaşımlarınızda Jüpiter desteğiyle rahatlıyorsunuz. Satürn’ün Akrep burcundaki transitiyle sosyal hayatınız, arkadaş ilişkileriniz ve organizasyonel çalışmalarınızda daha ciddi ve sorumlu davranmanızı gerektiren bir süreç içine girdiniz. Ailevi konulardaki ani değişiklikler zaman zaman zorlayıcı olabilir.

Yükselen Saka 2013 yılında kariyer alanında daha sorumlu, ciddi ve sağlam girişimler içinde olmalısınız. Yılın ilk yarısında Jüpiter yaratıcı yeteneklerinizi ve hobilerinizi mesleki alana aktarmanız için sizi destekliyor. Haziran sonrasında da çalışma ortamınız ve iş hayatınız Jüpiter’in getireceği fırsatlardan olumlu yönde etkilenecektir. Satürn ile Jüpiter transitleri desteğiyle akıllı ve sabırlı çalışarak kariyerinizde sağlam adımlarla ilerleyebilirsiniz. Maddi alanda kafa karışıklığı yaşayabilir, paranızı kontrolsüz şekilde harcayabilirsiniz dikkatli olun.

Yükselen Balık Maddi konularda kendinizi farklı ve orjinal biçimde ifade ederek kazançlarınızı artırmaya çalışırken dengeleri korumak kolay olmayabilir. Jüpiter’in yılın ilk yarısındaki transit ile gayrimenkul sahibi olma şansına sahipsiniz. Haziran sonrasında aşk hayatınız, keyif aldığınız konular ve çocuklarla ilişkileriniz Jüpiter desteği altında olacaktır. Yurtdışı veya yabancılarla bağlantılı konularda, akademik çalışmalarla ilgili alanlarda ciddi ve sorumlu yaklaşımlar içinde olmalısınız.

Hakan Kırkoğlu - Milliyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder